Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Relatietherapie volgen in Rotterdam of omgeving?

Zit jouw relatie in de knoop en wil je heel graag dat alles weer ‘gewoon goed’ voelt? Als dat op dit moment niet het geval is, en jullie er nu met z’n tweeën even niet uitkomen, dan kan praten met een buitenstaander helpen. En dan heb ik het over een relatietherapeut die jullie goed advies kan geven op het gebied van jullie relatie, de onderlinge omgang en eventuele relatieproblemen. Als dit jullie verstandig lijkt omdat jullie zelf vast blijven lopen, dan kan relatietherapie in Rotterdam of omgeving jullie wellicht dat zetje geven om alles weer helder te krijgen.

Als alles tussen jullie weer helder is, dan weet je ook of je niet zonder elkaar kunt en wat je aan elkaar hebt. Duidelijkheid krijgen en weer dichter tot elkaar groeien leer je in relatietherapie bij Relatiehuis Rijnmond.

Waarom relatietherapie?

Om welke reden je ook niet lekker in je vel zit in je relatie op dit moment; je bent van harte welkom bij Relatiehuis Rijnmond voor relatietherapie in Capelle aan den IJssel en omgeving. Het is echt niet erg om hulp van buitenaf te zoeken als je er zelf of samen gewoon niet uitkomt. Juist dan is het verstandig om hulp in te schakelen van iemand die van een afstandje mee kan kijken en jullie kan helpen de problemen in zicht te krijgen en op te lossen.

Hoe werkt relatietherapie?

Wanneer jullie bijvoorbeeld voor relatietherapie in Schiedam langskomen om weer dichterbij elkaar te komen, dan begin je met een intakegesprek met therapeut Chris. In dit eerste oriënterende gesprek wordt er kennisgemaakt en de vragen en visies van jullie beide worden verkend. Hiervandaan wordt er stap voor stap gewerkt aan het versterken van jullie intera. Chris werkt met een bewezen relatietherapiemethode, namelijk volgens het EFT model. In meerdere sessies van 75 minuten ga je nu samen werken aan vasthouden wat je lief is en loslaten waar je zonder wil. Ook het inzien van patronen en het verbeteren hiervan kan jullie gaan helpen bij de relatietherapie in Vlaardingen of omgeving.

https://www.relatiehuisrijnmond.nl/