Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Zoekt u een vertrouwde huisarts in Eindhoven?

Zoekt u een geschikte huisarts in Eindhoven? Wordt dan cliënt bij Huisartsenpraktijk Keunen. Bij deze huisarts kunt u terecht voor een breed pakket van eerstelijns zorg. Persoonlijke aandacht staat centraal bij deze huisarts in Eindhoven. De dokters, praktijkondersteuners en secretaresse begrijpen dat het prettig is wanneer er naar u geluisterd wordt. Daarom neemt het team altijd de tijd om met u mee te zoeken naar een passende oplossing.

Een uitgebreid zorgaanbod

Bij deze huisarts in Eindhoven kunt u terecht voor allerlei zaken. Zo kunt u in deze huisartsenpraktijk terecht voor kleine chirurgische ingrepen, zoals het verwijderen van kleine en onschuldige huidafwijkingen. Daarnaast kunt u verschillende onderzoeken laten doen zoals een hartfilmpje (ECG), een 24-uurs bloeddrukmeting, een longfunctieonderzoek, een gehoortest en een vaatonderzoek voor uw benen. Uiteraard staan de specialisten ook bij andere zorgvragen voor u klaar. Veel problemen kunnen met behulp van uw huisarts opgelost worden. Is dit niet het geval? Dan wordt u doorverwezen. In dat geval zit u bij deze huisarts in Eindhoven goed, want Huisartsenpraktijk Keunen heeft een nauwe samenwerking met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u specialistische zorg heeft, vlak bij huis.

Krijg snel antwoord op uw vraag via het online platform

Huisartsenpraktijk Keunen werkt met een erg handig online platform. Via dit platform maakt u eenvoudig gebruik van een elektronisch consult. Dat is erg fijn wanneer u een vraag heeft waarvoor een afspraak niet nodig is. U stelt uw vraag online en ontvangt binnen twee werkdagen antwoord. Daarnaast vraagt u gemakkelijk online een herhaalrecept aan. Zo hoeft u niet te zoeken naar een geschikt moment om te bellen. Heeft u liever persoonlijk contact? Dan hoeft u geen gebruik te maken van het online platform. U kunt altijd telefonisch contact opnemen. Wilt u cliënt worden bij deze gespecialiseerde huisarts in Eindhoven? Meldt u dan online of telefonisch aan als nieuwe cliënt. 

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl