Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Heeft u fysiotherapie in Capelle aan den IJssel nodig? Kies hier voor een compleet traject

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Capelle aan den IJssel om pijnlijke fysieke problemen te verhelpen? Dan is Fysio-2-Go het adres voor u. U kiest voor fysiotherapie wanneer u klachten ervaart bij het bewegen van lichaamsdelen. Dit loopt uiteen van pijn in de knie tot aan pijn in de nek. Gerichte fysiotherapie, zoals die bij Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel, zorgt ervoor dat het probleem heel specifiek aangepakt wordt. Spieren worden bijvoorbeeld losgemaakt en u krijgt oefeningen mee voor thuis, zodat u niet alleen afhankelijk bent van een fysiobehandeling om de pijn weg te krijgen. Bovendien geeft een fysiotherapeut advies, bijvoorbeeld over de dagelijkse houdingen van uw lichaam. Zit u verkeerd tijdens het werken? Draagt u de verkeerde schoenen of staat u niet helemaal natuurlijk? Dit zijn aandachtspunten die u tegenkomt bij een fysiotherapeut.

Laat uw behandeltraject op maat opstellen

Wanneer u lichamelijke pijnen ervaart en u hulp nodig heeft in de regio Capelle aan den IJssel, schakelt u de fysiotherapie van Fysio-2-Go in. Tijdens een eerste consult bekijken ze met u nauwkeurig waar de pijn is ontstaan en waar de oorzaak zou kunnen liggen. Vervolgens wordt er met u besproken hoe frequent u behandeld zou moeten worden. Dit verschilt uiteraard per klacht; hevige pijn in de nek moet bijvoorbeeld vaker worden behandeld dan sommige klachten in andere lichaamsdelen. De mate waarin de pijn te voel is – bijvoorbeeld met pieken of constante pijn – speelt ook mee in het bepalen van het aantal behandelingen. Wanneer u een eerste afspraak inplant, krijgt u meer duidelijkheid over de vorm en de duur van het behandeltraject.

Pak uw normale leven weer op

Wilt u zo snel mogelijk uw dagelijkse leven weer oppakken zonder fysieke pijn? Kies dan voor de begeleiding van Fysio-2-Go in Capelle aan den IJssel en profiteer van professionele en veelzijdige fysiotherapie. Gedurende het hele traject wordt er met u geëvalueerd wat de effecten zijn van de behandelingen in hun fysiopraktijk en van de oefentherapie thuis. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

https://www.fysio-2-go.nl/