Vereniging berk
Image default
Vakantie

Geniet vanuit een bungalow in de Ardennen

Wil je op vakantie in een mooi bungalow in de Ardennen? Bij ons heb je keuze uit een ruim aanbod aan vakantiewoningen in de Belgische regio. Ook als je met je hond op vakantie wil, is een vakantiehuis in de Ardennen een goede keuze. Daarnaast leent deze regio zich perfect voor een autovakantie naar België. De streek staat bekend om de ruige natuur met indrukwekkende panorama’s en grote bossen. Tijdens je verblijf in en bungalow in de Ardennen ben je dan ook omgeven door de natuur.

Een sportieve vakantie

Een vakantie in de Belgische Ardennen is ideaal voor sportievelingen. Boek daarom een bungalow in de Ardennen. In deze regio is er een groot aanbod aan outdoor, sportieve activiteiten. Zo kun je klimmen, abseilen, paintballen en survivaltochten maken, zowel met als zonder gids. Of wat dacht je van een dagje mountainbiken in het ruige landschap vol bossen, steile hellingen en kleine watertjes? In de Ardennen ontbreekt het ook niet aan rivieren. Hierdoor zijn kanoën en kajakken populaire activiteiten, zeker op de warmere dagen. ’s Winters kun je in de streek ook skiën en langlaufen. Aan de voet van de Hoge Venen kun je vaak al vanaf half december op de Ardense heuvelruggen de latten ombinden. Maar ook de wandelliefhebber waant zich tijdens een bezoek aan de Ardennen in een waar paradijs. Zowel als beginner als gevorderde kun je uren genieten van korte en lange wandelingen. Vanuit bungalow in de Ardennen ontdek je dus ongetwijfeld steeds wat nieuws.

Boek een bungalow in de Ardennen

Naast de veelzijdige landschappen, is er ook aan bijzondere steden, pittoreske dorpjes en prachtige kastelen geen gebrek. Kom dus snel een bungalow in de Ardennen huren. Op zoek naar een gezellige bungalow? Of toch misschien een luxe bungalow met jacuzzi en/of zwembad? Duik snel in ons aanbod vakantiehuizen en zoek een passend verblijf voor je vakantie.