Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Kies voor gerichte fysiotherapie bij deze praktijk in Ede

Wanneer u voor een bepaalde klacht een traject voor fysiotherapie wilt volgen in Ede, is Fysiotherapie Beatrixpark het juiste adres om van uw klachten af te komen. De gespecialiseerde fysiotherapeuten die hier werkzaam zijn, gaan altijd op zoek naar een oplossing op maat om uw klachten gericht te behandelen. Hier begrijpen ze goed dat ieder mens anders is en dat dus klachten altijd een specifieke oorzaak hebben. Door hun gerichte aanpak is de kans groter dat uw klachten effectief worden verholpen. De fysiotherapie bij Fysiotherapie Beatrixpark in Ede is ook vanwege de afzonderlijke specialismen volledig op maat. Met andere woorden: u krijgt altijd hulp van een specialist die deskundig is op het gebied van uw fysieke problemen.

Volg hier ook geriatriefysiotherapie

Iedereen weet dat de beweeglijkheid van het lichaam afneemt wanneer iemand ouder wordt. Helaas resulteert dat vaak ook in de afname van zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Dagelijkse activiteiten gaan moeizamer doordat de reservecapaciteit afneemt. Verschillende aandoeningen en ziektes gaan gepaard met die achteruitgang, zoals reuma, artrose, dementie en hartfalen. Geriatriefysiotherapie, die u ook kunt volgen in deze praktijk in Ede, is er speciaal op gericht om de zelfstandigheid van een oudere in stand te houden. Doordat ouderen met effectieve en toegankelijke behandelingen worden geholpen door middel van geriatriefysiotherapie, kunnen zij hun dagelijks leven – ondanks eventuele ziektes en aandoeningen – beter leiden.

Ook ’s avonds en op zaterdag geopend

Fysiotherapie Beatrixpark de grootste fysiotherapiepraktijk in Ede en zijn natuurlijk doordeweeks, maar ook ’s avonds en op zaterdag voor u geopend. Dit betekent dat u zich altijd bij deze praktijk kunt aanmelden wanneer u doordeweeks geen tijd heeft, bijvoorbeeld wanneer u 40 uur per week werkt. Dit is wel zo handig wanneer u met klachten rondloopt die u graag wilt behandelen door middel van fysiotherapie in Ede. Heeft u een verwijzing van de huisarts of heeft u gewoon interesse in een bepaalde behandeling, zoals geriatriefysiotherapie? Dan kunt u eenvoudig contact opnemen via het contactformulier op de website.