Vereniging berk
Image default
Banen en opleidingen

Heftruck opleiding op uw tempo

Al wilt u een heftruckcertificaat halen moet u natuurlijk eerst een heftruck opleiding doen. Wanneer u eenmaal in bezet bent van zo’n certificaat gaat het slepen van dozen en dergelijke veel gemakkelijker zijn. Het is ook belangrijk om een heftruck opleiding te doen. Er zijn mensen die het elkaar aanleren. Dan kan het zo zijn dat ze verkeerdere dingen hebben aangeleerd, of stappen vergeten zijn. Wanneer zij een heftruck opleiding hebben gedaan, kunnen ze volwaardig een heftruck besturen. Als bij uw bedrijf iedereen een heftruckcertificaat heeft zijn de werkzaamheden optimaal, dat is natuurlijk ideaal.

Soorten heftruck opleidingen

Er zijn allerlei soorten en maten heftruck opleidingen. Zo zijn er opleidingen voor ervaren en onervaren heftruckrijders. Deze opleidingen zijn ook weer verdeeld over een dag of binnen een uur. Wanneer u uw hele bedrijf een heftruckcertificaat wilt laten halen kunt u zelfs de opleiding bij uw eigen bedrijf laten doen. Binnen 1 uur kan iedereen in uw bedrijf een volledig erkend heftruckcertificaat verkrijgen. Wel is deze opleiding voor mensen met veel ervaring met een heftruck.

De kosten

U zult het misschien niet verwachten, maar onze heftruck opleidingen zijn spotgoedkoop. Zo kunt u al een 1-uurs certificering in company vanaf 119 euro per persoon aanvragen. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden, zelfs geen lesboeken. U krijgt er zelfs een gratis digitale reportage bij.  Een herhalingsopleiding bij ons op de werkvloer kunt u regelen vanaf 187 euro. Deze opleiding duurt een dagdeel en is voor mensen die hun heftruckcertificaat willen verlengen. Zo kunt u uw kennis weer opfrissen. Ook is er nog een opleiding voor mensen die nihil ervaring hebben met een heftruck. Deze opleiding duurt twee dagen. De kosten hiervan bedragen 579 euro. Na deze opleiding heeft de persoon in kwestie een geldig heftruckcertificaat voor vijf jaar.