Vereniging berk
Image default
Dienstverlening

Huur een specialist in schoonmaken in!

Twijfel je of je een schoonmaakbedrijf uit Almelo moet inhuren om jouw woning of pand schoon te maken?  Wij zijn de specialist op het gebied van particuliere schoonmaak Almelo. Op professionele en vakkundige wijze maken wij uw woning schoon. Dit doen wij met gemotiveerde medewerkers, allen in het bezit van een vakdiploma, de juiste kennis en met oog voor detail. Wij van schoonmaak Enschede laten uw woning stralen.

Wat bieden een complete service

Wij van schoonmaak Almelo zijn een  ‘full-service’ schoonmaakbedrijf dat zich volledig richt op de particuliere schoonmaak. Op professionele en vakkundige wijze maken uw woning schoon. Daarbij staat naast de kwaliteit de service hoog in het vaandel. Onze naam staat voor perfectie in wekelijkse, tweewekelijkse of bijvoorbeeld eenmalige schoonmaak.  Wij van schoonmaak Almelo hanteren overal dezelfde werkwijze, controle en kwaliteit. Al onze schoonmakers zijn gecertificeerd d.m.v. een vakdiploma algemene schoonmaak. Tevens volgens zij zowel interne als externe opleidingen en worden getraind op expertise, degelijkheid en omgangsvormen. Pas als onze medewerkers de opleiding met succes hebben afgerond worden zij bij jou ingezet. Wij werken dan bij schoonmaak Almelo graag met eigen (professionele) middelen en materialen. Van stofdoek en emmer tot aan de stofzuiger. Je hoeft dus niks in huis te hebben, wij zorgen ervoor. Vanuit ons hoofkantoor in Almelo sturen wij voor schoonmaak Almelo dagelijks onze medewerkers aan. Schoonmakers, strijkdames, glazenwassers, hoveniers, wij van schoonmaak Almelo zorgen samen met hen voor een propere woonomgeving en neemt jou alle vervelende klussen uit handen.

Een afspraak maken

Wil je er ook voor zorgen dat jouw woning helemaal schoongemaakt wordt? Kies dan voor het inhuren van schoonmaak Almelo. Je het daarmee de beste man voor de klus in huis gehaald. Een afspraak voor het plannen voor schoonmaak Almelo kan gemakkelijk via de website. Wij komen graag schoonmaken bij u.