Vereniging berk
Image default
Woningen

Dé sanitairwinkel van Nederland: Badkamerwinkel

De online sanitair specialist

Dat er op internet van alles te koop is zul je wel weten, maar ronduit indrukwekkend is het assortiment van Badkamerwinkel dé sanitairwinkel van Nederland. Het is een totaalzaak waar alles te verkrijgen is voor de badkamer. Ze hebben een overzichtelijke site waar je per categorie kan bekijken. Bijvoorbeeld badmeubelen, douche, kranen, baden, radiatoren, spiegels, toiletten, wastafels, accessories, tegels, enzovoort. De reviews die de winkel heeft liegen er dan ook niet om.

 

Als online kopen niets voor jou is

Niet uitzonderlijk willen consumenten het product zien of zelfs de kwaliteit voelen voordat zij het kopen. De sanitairwinkel heeft daarom naast online ook fysieke winkels. Er zijn winkels in Zaandam, Amsterdam, Wateringen, Rotterdam of Nieuwegein. Of je nu de klantenservice belt, of een winkel bezoekt, in beide gevallen maken zij hun slogan waar: we stellen de klant centraal en werken continue aan de verbetering van onze dienstverlening. Met als vervolg van hun slogan: iedereen helemaal happy. Dit kunnen zij doen, als deze winkel het niet in het assortiment heeft, dan bestaat het niet. Voor alles op het gebied van sanitair is een oplossing, daarom kunnen zij zo’n slogan op hun site plaatsen.

 

Degelijk en de nieuwste trends tegelijk

Veel mensen denken bij het horen of lezen van ‘de nieuwste trends’ dat is niet degelijk, dat gaat niet lang mee. Dat is volstrekt onjuist gedacht. Iedereen begrijpt dat weinig mensen blij worden van een badkamer renoveren, daarom is alles wat ze bij een sanitairwinkel zoals badkamerwinkel verkopen degelijk. Een badkamer moet al snel een jaar of tien tot vijftien meegaan. Daarin zijn uitschieters naar twintig jaar, je kunt er vanuit gaan, wat je daar koopt gaat zolang mee. Ook items die te bestempelen zijn als de nieuwste trends zijn bestand tegen de omstandigheden en gaan jarenlang mee. Toeleveranciers houden er met de materialen rekening mee dat de badkamer een vochtige ruimte is, dat het zelfs regelmatig nat kan worden, en daar is het tegen bestand. Alles is dan ook goed schoon te maken en schoon te houden.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/