Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Functionele neurologie als behandeling voor hersenletsel

Heb je last van hersenletsel, maar weet je niet goed waar de klachten precies vandaan komen? Dan kan Chiropractie Harderwijk in Gelderland je verder helpen. In hun praktijk hebben ze al diverse mensen geholpen met hersenaandoeningen zoals hoofdpijn, een hersenschudding, draaiduizeligheid en een whiplash. Ze helpen je meer duidelijkheid te krijgen over je klachten en kunnen op basis daarvan specifieke en persoonlijk gerichte therapie aanbieden. Er wordt eerst onderzocht waarom het hersenletsel niet vanzelf herstelt, hoe het kan dat de klachten zolang aanhouden en waar de ‘vage’ klachten vandaan komen. Een van de vormen van therapie die vervolgens ingezet kan worden, is functionele neurologie. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

Een persoonlijk behandelplan voor jouw neurologische klachten

Functionele neurologie wordt toegepast bij mensen met neurologische klachten. Dit kan bijvoorbeeld hoofdpijn, duizeligheid of misselijkheid zijn na het oplopen van een hersenschudding of whiplash. Bij functionele neurologie staat het zenuwstelsel centraal. In de analyse en behandeling van jouw klachten wordt hier de aandacht op gericht. Dit begint met een onderzoek naar je klachten en vervolgens wordt er aan de hand van dat onderzoek een persoonlijk behandelplan opgesteld. Bij Chiropractie Harderwijk in Gelderland werken vakkundige en ervaren professionals die al veel mensen geholpen hebben met hun neurologische klachten.

Neem contact op met deze specialist en plan een afspraak in

Wanneer je deze specialist inschakelt voor het onderzoeken en behandelen van je klachten, dan zorgen zij voor een behandelplan op maat. Per individu bekijken ze de situatie en stemmen daar de behandeling op af. Heb je interesse en ben je benieuwd wat deze praktijk voor je kan betekenen op het gebied van functionele neurologie? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk. Dit kan zowel telefonisch als via het contactformulier op hun website. Via deze weg kun je jouw situatie bespreken, advies vragen en direct een afspraak inplannen.

https://verbeterjebrein.nl/