Vereniging berk
Image default
Eten en drinken

Uw losse thee kopen doet u online op Leafty.nl

Wilt u graag losse thee kopen voor in huis of op uw zaak? Dan bent u bij Leafty, een online bedrijf, aan het juiste adres.

Leafty is sinds een aantal jaar een actieve verkoper van losse thee. Middels Leafty ben je verzekerd van de lekkerste kop thee in huis, met een juiste regelmaat. Bij Leafty kun je namelijk een abonnement nemen op thee.

Hoe werkt een Leafty abonnement?

Bij Leafty heeft u de keuze uit drie verschillende abonnementen. Het Chota-abonnement is geschikt voor mensen die niet elke dag theedrinken, met dit abonnement kun je gemiddeld 1 kop per dag drinken. Drinkt u iets meer dan dat? Dan is het Madhyam-abonnement iets voor u; hiermee kunt u elke dag een paar koppen drinken. Drinkt u niets anders dan thee? Dan is het Bada-abonnement perfect voor u. Dit abonnement is goed voor maar liefst 4 koppen thee per dag.

Bij elk abonnement krijgt u tevens ook linnentheezakjes én een perfecte maatlepel voor de juiste verhouding water-thee.

Wanneer u het juiste abonnement heeft gekozen vult u uw gegevens in. Vervolgens verstuurt Leafty het pakket naar u thuis op. Dit wordt op elke dinsdag van de maand gedaan. De box past door de brievenbus, u hoeft dus niet thuis te wachten op het pakket. En dan kunt u gaan genieten! Wanneer u uw abonnement wilt aanpassen, of wanneer u te snel door uw pakket heengegaan bent dan kunt u uw volgende bestelling makkelijk aanpassen via uw eigen accountpagina.

Welke losse thee kun je kopen bij Leafty?

Er is bij Leafty een ruime keuze uit de volgende soorten thee; zwarte-, groene-, witte-, kruiden-, Oolong-, en Chai thee. Per soort zijn er verschillende smaken. Zo is er bijvoorbeeld Himalaya en Rohini witte thee, Doke Roling Thunder, High Mountain, Oriental Beauty en Wonder van Giddapahar Oolong thee. Voor zwarte thee is er wel keuze uit zes verschillende smaken.

Alle thee van Leafty is 100% natuurlijk en zonder kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen. Daarnaast zijn de plantages waarmee Leafty werkt EU-gecertificeerd. Ook werken ze direct met de leverancier, waardoor er een eerlijke prijs betaald wordt voor een eerlijk proces; dat drinkt wel zo lekker! Tevens draagt Leafty bij aan een gezondere samenleving door theezakjes te leveren die geheel van papier zijn.

U kunt dus met een gerust hart genieten van de (h)eerlijkste thee van Leafty!