Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Kalknagelnagels verwijderen

Wil u af van de schaamte die kalknagels of schimmelnagels met zich meebrengen en ze verwijderen? Pedicure voor kalknagels kosten ontzettend veel tijd, en het werkt vaak maar tijdelijk. Maar kalknagels of schimmelnagels zijn gemakkelijker zelf te verwijderen. Hierdoor kunt u besparen op pedicure kosten.

 

Hoeveel procent mensen heeft schimmelnagels (mannen en vrouwen)?

 

Er is vrijwel geen verschil tussen mannen en vrouwen met schimmel / schimmelnagels. De vraag is of u ermee besmet bent of niet. Stel dat 90% van de mensen wel eens in aanraking komt met schimmelnagels. Met één uitzondering krijgt u nooit schimmelnagels. U kunt er daarom zeker van zijn dat u niet de enige bent. Er is inderdaad een gevoel van schaamte bij zowel mannen als vrouwen, wat betekent dat u er meer uitziet als een uitzondering op lelijke nagels. Wilt u uw kalknagels verwijderen, lees dan onderstaande tips.

 

Handige tips voor het behandelen van nagelschimmel

 

Wilt u schimmelnagels of schimmelnagels verwijderen? Probeer de volgende tips:

  • De schimmel onder de nagel moet natuurlijk worden opgelost. Azijn is hier perfect voor. (Goedkoop middel om kalknagel / schimmelnagel te verwijderen). Week in 50% azijn gemengd met 50 % water gedurende 20 minuten per dag. Probeer dit minimaal een maand toe doen.
  • Gebruik een wattenstaafje om chloor op uw nagels aan te brengen. Probeer ook dit zeker een maand toe doen voor u naar bed gaat.
  • Na deze twee bijna gratis remedies kunt u azijn en chloor niet meer gebruiken als behandeling voor de nagelschimmel. Breng het nu aan op de nagel met een kwast en gebruik het alleen voor DAMPO (bijvoorbeeld Vicks Vaporub). Elke ochtend en elke avond. Doe dit minimaal 3 maanden. In totaal moet u een kwart van uw tijd besteden aan het onderhouden van nagelschimmel.

 

Heeft u alle methoden al geprobeerd om kalknagels of schimmelnagels te verwijderen? We hebben goede ervaring met Mycosan en andere schimmelnagelbehandelingen hieronder. Het helpt ook om zweetvoeten zoveel mogelijk te voorkomen. Geef schimmelnagels genoeg frisse lucht, en uw klachten zullen na verloop van tijd verminderen. U kunt ook thuis sokken dragen om voetzweet te voorkomen. Ook op het werk (stiekem), als u een kantoorbaan hebt, doe dan uw schoenen uit.

https://kalknagelbehandelen.nl/