Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Dé praktijk voor fysiotherapie in Den Haag

Heeft u al een tijd last van pijn bij het bewegen en wilt u actie ondernemen door fysiotherapie te gaan volgen? Bent u op zoek naar dé praktijk voor fysiotherapie in Den Haag die u van uw klachten af kan helpen? Dan moet u bij Rugschool zijn. Deze praktijk in Den Haag is gespecialiseerd in rugklachten, maar ook voor andere vormen van fysiotherapie kunt u uitstekend bij hen terecht.

De verschillende behandelingen van deze praktijk

Als u kampt met rugklachten of andere lichamelijke klachten en u deze wilt laten verhelpen, kunnen ze u bij Rugschool middels verschillende behandelingen van dienst zijn. Zo kunt u onder meer bij hen terecht voor:

  • Manuele therapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Dry needling

Het is volledig afhankelijk van uw klachten welke behandeling het meest geschikt is. Dankzij de verregaande kennis en ervaring van de specialisten die werkzaam zijn bij deze praktijk voor fysiotherapie in Den Haag, bent u zeker van een behandeling die past bij uw klachten. Hierbij wordt altijd gestreefd naar de meest effectieve én de snelste behandeling van uw klachten.

Kies ook voor een professionele behandeling op maat bij deze praktijk

Heeft u al veel geprobeerd om van uw klachten af te komen maar wil het niet baten? Wacht dan niet langer en plan een intakegesprek in bij Rugschool, dé praktijk voor fysiotherapie in Den Haag. Een professionele therapeut bespreekt tijdens dit intakegesprek uw klachten met u en gaat op zoek naar de oorzaak. Hierna wordt een individueel behandelplan voor u opgesteld waarmee u snel kunt starten. Het grote voordeel van deze praktijk is dat u niet eerst langs de huisarts hoeft voor een verwijzing. Dus of u nu rugklachten of klachten aan uw andere spieren en gewrichten ervaart, de oplossing is dichtbij door deze professionele praktijk. De contactgegevens om een afspraak in te plannen vindt u op de website.