Vereniging berk
Image default
Mode en Kleding

Een corset laat je lichaam er prachtig uitzien

Gelukkig is de tijd dat vrouwen gedwongen werden om een corset te dragen al lange tijd voorbij. Je hebt het vast en zeker al vaker in films gezien. Jonge vrouwen werden in een zogenaamd keurslijf gehesen waardoor ze nog nauwelijks adem konden halen. Daartegenover staat wel dat hun lichaam er prachtig uitziet. Maar comfortabel is natuurlijk anders. Tegenwoordig dragen vrouwen weer vaak een korset onder een mooie jurk. En gelukkig kunnen deze vrouwen nog normaal ademhalen. Een corset laat je lichaam er prachtig uitzien en het is nog sexy ook.

 

Een corset dragen onder je galajurk

De meeste vrouwen dragen niet iedere dag een corset. Maar vaak alleen bij chique gelegenheden. Denk hierbij aan een galafeest of een bruiloft. Onder een mooie jurk staat een corset prachtig. Het geeft je lichaam een mooi zandloperfiguur en je zult stralen op die dag. Ook de bruid zelf draagt over het algemeen een corset, want de meeste trouwjurken hebben dit ingebouwd in de jurk. Een corset kan je ook als lingerie dragen als je een spannende of romantische avond gepland hebt. Je partner zal het prachtig vinden!

  

Voor ieder lichaam geschikt

Een korset benadrukt de prachtige vrouwelijke vormen. En alleen al daarom staat het iedere vrouw prachtig, ongeacht hun lichaamsvorm. Toch staat het sommige vrouwen met een bepaalde lichaamsvorm nóg mooier dan andere vrouwen. Dit zijn vrouwen met een rechthoekig figuur. Door het corset zal een jurk zich prachtig om het lichaam vormen. En een verrassing is misschien dat vrouwen die al een zandloperfiguur van zichzelf hebben, het ook prachtig zal staan. Dit komt omdat de vormen nog meer benadrukt worden.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/bustier-corset/