Vereniging berk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Veld bemesten: probeer hoogwaardige NK meststof

Hoe kom je in contact met de beste leverancier voor NK Plus, ook NK meststof genoemd? Simpel: je leest rustig verder. Het bedrijf waarnaar je op zoek bent, heet Logimest en is gevestigd in Overijssel. Behalve in de eigen directe omgeving, opereert het bedrijf in heel Noordoost Nederland. Het bedrijf is in staat NK meststof van de allerhoogste kwaliteit te leveren. In feite is deze mest een soort dunne fractie, voortgekomen uit gescheiden mest. Een groot voordeel van deze meststof is dat deze rijk is aan kali en stikstof. De verhouding van deze stoffen in vergelijking met fosfaat is bijzonder groot. Iedereen die verstand heeft van mest, weet dat dit een goed teken is. De verhouding fosfaat-stikstof wordt vergroot tot in ieder geval 1:3,5. Voor de meeste mestsoorten is een verhouding van 1:2 gebruikelijk. De NK plus meststof heeft de volgende eigenschappen (per ton): 7,0 kali, 6,8 stikstof en slechts 1,5 fosfaat. Daarnaast wordt het drogestofgehalte op een stabiel percentage van 5.1 gehouden.

Wat is precies NK Plus?

NK meststof is een 100% natuurlijke meststof, die na de eerste gift minstens hetzelfde zal opleveren als kunstmatig geproduceerde mest. Als gevolg zal de stikstof opbrengst een stuk hoger worden, of ten minste gelijk blijven. Een ander voordeel is dat ook de nawerking goed zichtbaar zal zijn in de vervolg sneden. De NK meststof is uniek en speciaal ontworpen om het bedrijf toekomstbestendig te krijgen (en te houden). De huidige fosfaatnorm heeft veel land bedrijven in moeilijkheden gebracht. Gelukkig is er een manier om ‘binnen de lijntjes te kleuren’ en toch rendabel bezig te zijn. Dit is het werken met de mix van varkensdrijfmest en NK Plus.

Ontdek de vele voordelen die gepaard gaan met NK Plus

NK meststof beschikt over een aantal niet mis te verstane voordelen. Zo hoeft er per hectare minder van worden aangewend in vergelijking met het gebruik van een ander type meststof. Een duurzame mest kiezen bij partnerbedrijf Logimest gevestigd in Overijssel/Noordoost Nederland is een garantie dat je bedrijf resultaat boekt.

https://www.logimest.nl/