Vereniging berk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken op het gebied van eigen risico

Bent u voornemens een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken? Dan bent u bij assurantiekantoor VEZA Verzekeringen, dat over reeds jaren ervaring met particuliere en zakelijke verzekeringen beschikt, aan het juiste adres. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, kortweg ook wel BAV genoemd, beschermt u tegen de financiële gevolgen van schadeclaims die voortvloeien uit een door u gemaakte beroepsfout. De verzekering geldt veelal voor bedrijven die binnen de zakelijke dienstverlening werkzaam zijn. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten kan eenvoudig online bij dit verzekeringskantoor.

De hoogte van het eigen risico

Bij het gros van de verzekeraars heeft u de keuze uit diverse eigen risico’s. Des te hoger het eigen risico is waar u voor kiest, des te lager zal de maandpremie uitvallen. Alhoewel het verleidelijk is om voor een hoger eigen risico te kiezen, is het altijd van belang na te gaan in hoeverre u over een financiële buffer beschikt die een schadeclaim, indien hiervan sprake is, kan opvangen. Wanneer u te grote risico’s neemt, kan dit vervelende financiële gevolgen hebben.

Hier vergelijkt u alle verzekeraars

Wanneer u op zoek gaat naar een BAV, dan wilt u deze beroepsaansprakelijkheidsverzekering kunnen vergelijken op diverse belangrijke punten. Via de handige vergelijkingstool van VEZA Verzekeringen verkrijgt u na een aantal muisklikken een handig overzicht van alle mogelijkheden die er voor u bestaan. Met deze vergelijkingstool weet het assurantiekantoor zich al sinds zijn oprichting te onderscheiden. Hetzelfde geldt door de verzekeringspakketten die er af te sluiten zijn. In de vergelijkingen worden alle verzekeraars meegenomen. Bovendien kunt u er niet alleen terecht voor zakelijke, maar ook voor particuliere verzekeringen.

Nooit meer betalen dan noodzakelijk is

Het verzekeringskantoor bestaat sinds 2004 en verzorgt voor zowel zakelijke als particuliere klanten verzekeringen. Dit doet het met de grootste zorgvuldigheid en heldere communicatie. De vergelijkingstools die door het assurantiekantoor worden gehanteerd, zorgen ervoor dat u alle voorwaarden en mogelijkheden, waaronder het eigen risico, inzichtelijk krijgt en nooit meer betaalt dan noodzakelijk is.

https://www.vezaverzekeringen.nl/