Vereniging berk
Image default
Banen en opleidingen

Crewmanagement in de binnenvaart

Bent u een fan van boten en bent u graag op zee? Dan heeft Leviano Crewing interessante vacatures voor u. Zij richten zich namelijk op de binnenvaart en daarom zijn alle vacatures ook uitsluitend voor functies hierin. U kiest uit een breed scala aan functies voor uiteenlopende werkgevers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan internationale werkgevers, maar ook nationale werkgevers zijn aangesloten bij de crewmanagement voor in de binnenvaart. Functies zoals tankvaart, droge lading, containervaart en koppelverbanden doen allemaal mee in het aanbod. Er is echter nog veel meer mogelijk, dus als u ook bij ons crewmanagement in de binnenvaart wilt, kunt u een kijkje nemen op de website van Leviano Crewing.

Het aanbod vacatures

Leviano Crewing richt zich op werving, selectie en detachering voor de binnenvaart. Zij kijken welke functie het beste is voor u als persoon. Hier zijn ze getalenteerd in en hebben ze oog voor. Ook willen ze natuurlijk dat er voor zowel de werkgever als de werknemer een gouden match is. Er zijn verschillende vacatures beschikbaar bij deze specialist op het gebied van crewmanagement in de binnenvaart. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor kapitein, vacatures voor dekmannen en vacatures voor lichtmatrozen. Dit zijn de meest vooraanstaande functies, maar elk schip van de binnenvaart heeft wel personeel nodig. Er bestaan zoveel functies op een boot, dat u echt wel iets vindt dat bij u past. Ook kunt u er van op aan dat u mettertijd een vast contract verdient.

Solliciteer direct via de website

Ziet u het helemaal zitten om te gaan solliciteren via het crewmanagement van de binnenvaart via Leviano Crewing? Neem dan contact op met deze specialisten via de contactgegevens op hun website. Ze staan u graag te woord en zoeken samen met u naar een vacature die helemaal voor u neergelegd is. U ontvangt snel een reactie als u solliciteert op een van de vacatures, waardoor u niet lang hoeft te wachten en meteen weet waar u aan toe bent.