Vereniging berk
Image default
Particuliere dienstverlening

Kiezen voor een zandcementvloer is kiezen voor duurzaamheid

Een zandcementvloer is een prima basis voor een mooie vloer. Of dat nu in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer is. U kunt op deze vloer iedere soort vloerbedekking plaatsen die u wilt. U kunt gaan voor een mooie houten vloer, een praktische kurkvloer of een vloer van PVC of toch nog een ander materiaal. Een cementdekvloer is niet alleen praktisch maar ook oersterk. Deze vloer kunt u het beste laten plaatsen door een professional. Die heeft dat in een paar uur voor elkaar en hij zorgt er uiteraard ook voor dat de vloer egaal wordt gelegd en overal de gewenste hoogte heeft. Als dit niet gebeurt levert dit schade aan uw dekvloer op en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Een vloer laten plaatsen op een houten ondervloer

Vooral oudere woningen hebben vaak een houten vloer. Dat kan voor problemen zorgen als het hout gaat rotten. Als u de vloer wilt opknappen dan is een zandcementvloer aan laten leggen een goede optie. Hiermee maakt u uw vloer weer glad en stabiel. Op een cementdekvloer kunt u vervolgens uw nieuwe vloer laten plaatsen. Ook vloerverwarming is mogelijk, want de vloer kan nadat deze is gelegd en de tijd heeft gekregen om te drogen hiervoor worden ingefreesd. Zo wordt er ruimte gecreëerd voor de slangen die nodig zijn voor de vloerverwarming. Ook bekabeling kan op deze manier onder de vloer worden gelegd.

De prijs voor uw nieuwe vloer

Als u plannen heeft voor een nieuwe cementdekvloer dan wilt u natuurlijk weten met welke kosten u rekening moet houden. U kunt een offerte aanvragen voor het laten leggen van een zandcementvloer bij Multi Vloeren Brabant. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Als u instemt met de prijsopgave dan kan er direct een afspraak worden gemaakt voor het leggen van uw cementdekvloer.