Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

Goedkoop je spullen opslaan in een opslagruimte

Heb je een overvloed aan spullen die je momenteel eigenlijk niet gebruikt? Dan is het helemaal niet zo’n gek idee om een opslagruimte te huren. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn en je zorgt ervoor dat je thuis of binnen je bedrijf de nodige ruimte bespaart.

Opslagruimte voor je winkel

Als je in de detailhandel zit kan het voorkomen dat je kostbare winkelruimte verspilt aan het bewaren van voorraad. Wanneer je dit bewaart in een externe opslagruimte kun je jouw winkel volledig focussen op het verkopen van je product. Ook kun je een opslagbox huren zodat je een plek hebt om je archief te bewaren. Er zijn genoeg redenen om een opslagruimte te willen huren, maar brengt dit veel kosten met zich mee?

Goedkoop een opslagbox huren

Het huren van een opslagruimte hoeft helemaal niet duur te zijn. Afhankelijk van het formaat van je opslagbox kun je voor weinig geld al een opslagruimte huren. Een Opslagbox in Zutphen kun je bijvoorbeeld al vanaf €45,- huren. Dit zal over het algemeen goedkoper zijn dan het uitbreiden van je pand om al je voorraad te kunnen bewaren. 

Opslag bij jou in de buurt

Opslagruimtes zijn te vinden over heel Nederland. Hierdoor vind je altijd wel een opslagruimte die bij jou in de buurt is. Met je eigen sleutel kan je op elk gewenst moment bij jouw spullen. 

Opslagruimte huren voor een korte periode

Het komt wel eens voor dat je spullen maar tijdelijk in de weg staan. Ook hier is het een verstandige keuze om een opslagruimte te huren. Je kunt namelijk al een opslagruimte huren vanaf één maand en het is elk gewenst moment opzegbaar. Hierdoor zijn je spullen altijd beveiligd, droog en schoon en hoef je je geen zorgen te maken dat er iets mee gaat gebeuren. 

Opslag voor tijdens het verhuizen

Wanneer je gaat verhuizen is het handig om extern een opslagruimte te huren, zodat je tijdelijk een plek hebt om bijvoorbeeld je meubilair op te slaan. Ook kan het zijn dat je jouw spullen veilig wil bewaren in de tijd dat er thuis of bij jou op kantoor een verbouwing gaande is. Na de verbouwing kun je gemakkelijk je spullen weer ophalen bij je opslagruimte en in de nieuwe ruimte plaatsen.

https://storage-share.nl/