Vereniging berk
Image default
Particuliere dienstverlening

Koop uw fiets bij de beste fietsenwinkel in de regio

Een fiets kopen doet u vast niet ieder jaar. Maar als u op zoek bent naar een nieuwe fiets of u wilt een nieuwe scooter kopen dan kunt u het beste een bezoek brengen aan de plaatselijke rijwielzaak. Zij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen u uitstekend advies geven. Vooral dat laatste is belangrijk. U moet immers een fiets kopen die helemaal bij u past. Als u na een rondje door de fietsenwinkel uw keuze heeft gemaakt kan de verkoper u vertellen of dit de juiste fiets voor u is. Dit is uiteraard afhankelijk van uw wensen en voorkeuren en van uw budget. Misschien is er toch nog een alternatief dat beter bij u past.

Liever een elektrische scooter?

Een fietsenwinkel verkoopt vandaag de dag niet alleen fietsen. U kunt er ook terecht als u een nieuwe scooter wilt kopen. Vooral de elektrische scooter wint snel aan populariteit. Ze zijn stil en snel en u hoeft nooit meer in de gaten te houden of uw tank leeg is. U sluit de scooter aan op het stroomnet als u thuiskomt en de accu wordt weer netjes opgeladen voor een volgende rit. Ook voor het milieu is een elektrische scooter natuurlijk een betere keuze dan een scooter met verbrandingsmotor.

Prima service van uw lokale rijwielzaak

Bij Van Houwelingen Tweewielers – een specialistische fietsenwinkel in Arkel – koopt u een prima nieuwe of gebruikte fiets. Wilt u een nieuwe scooter kopen dan kunt u rekenen op prima service. De scooter wordt voor u rijklaar gemaakt en als u wilt bij u thuis afgeleverd. Handig als de scooter een cadeau is voor uw partner, kind of kleinkind. Die kan dan meteen een eerste ritje maken om de scooter uit te proberen. Dat geldt natuurlijk ook voor een nieuwe fiets. Ook die kunt u thuis laten brengen. Bij deze rijwielwinkel kunt u tevens terecht voor accessoires zoals fietstassen, manden en regenkleding voor op de fiets.