Vereniging berk
Image default
Dienstverlening

Verhuren aan expats in Amsterdam: snel geregeld met deze makelaar

In Amsterdam, net als in vele andere grote steden wereldwijd, bestaat een expat community met buitenlandse krachten die een korte- of lange tijd in een nieuw land gaan wonen en werken. Deze expats hebben een woning nodig en Haagen & Partners is dan de verhuurmakelaar in de hoofdstad die dat regelt. Heeft u een woning die u niet gebruikt? Dan is het verhuren aan expats in Amsterdam een uitstekende keuze. De rekening wordt tijdig betaald door de werkgever, de overeenkomst is altijd duidelijk en betrouwbaar en er komt een professionele en nette huurder in uw woning. Beter kan het eigenlijk niet, dus verhuren aan expats die in Amsterdam komen wonen is altijd het overwegen waard.

Wat hebben expats nodig?

Besluit u uw woning aan te bieden aan expats? Dan moet deze aan een aantal eisen voldoen. Expats huren voor de lange- of de korte termijn en ze nemen vaak geen meubilair mee. Indien u wilt verhuren aan expats in Amsterdam, is het dus geen slecht idee om uw woning te meubileren. Zorg er in ieder geval voor dat deze helemaal in orde is en dat de huurder er direct in kan. Haagen & Partners verhuurt zowel gemeubileerde- als gestoffeerde woningen, dus zij kunnen u ook exact vertellen wat er nodig is. Vergeet niet dat deze persoon nieuw is in het land en graag een plek heeft die rust uitstraalt en die snel als thuis voelt.

Deze makelaar regelt het voor u

Als u besluit met deze specialisten verder te gaan, dan profiteert u van bijna 30 jaar ervaring in het verhuren van woningen aan expats in Amsterdam en omliggende regio’s. Dat betekent dat u ook profiteert van een groot netwerk en zich dus helemaal geen zorgen hoeft te maken over uw woning en alles wat erbij komt kijken als u deze verhuren wilt. Er zijn lange- en korte termijn contracten mogelijk.

https://haagen-partners.nl/