Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Horeca terras gevoel aan huis

In plaats van het terras in de stad, kun je er ook voor kiezen om thuis het terras leuk te maken. Alsof je thuis uit bent, zeg maar. Dat scheelt een hoop gedoe en je houdt er op de lange termijn ook nog eens geld aan over.

Horeca terras

Natuurlijk kun je bij een horeca terras er vaak warmpjes bij zitten. Wil je dit thuis ook? Dan kun je dus denken aan verschillende opties en combinaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Een overkapping
  • Een veranda
  • Terras heaters
  • Een luxe parasol

Ben je gek op een vers getapt biertje? Hoort dat een beetje bij jouw horeca beleving? Koop dan ook een tap met een fust van jouw favorieten bier. Helemaal leuk als je daar ook nog een bijpassend glas bij hebt.

Terras meubelen

Een goed terras heeft natuurlijk mooie terras meubelen. Ga hier dus ook niet op bezuinigen. Kies voor mooie robuuste terras meubelen. Dan heb je daar nog jaren later plezier van. Bij komende voordeel is, als je een overkapping hebt, dat jouw meubelen ook beter beschermd zijn.

Het ultieme terras gevoel

Wil je het echt helemaal doorvoeren, dat terras gevoel? Maak dan ook een leuke drankkaart en een menukaart. En, zorg ervoor dat deze producten ook altijd in huis zijn. Wat het terras gevoel nog verder versterkt is natuurlijk een mooie sfeervolle verlichting en aankleding. Denk aan leuke kussentjes en bijvoorbeeld kleine warme lampjes en wat kaarsjes op tafel.

Ben je een liefhebber van een bepaald biersoort? Dan kun je ook kijken of je bijvoorbeeld een windscherm of parasol van dat merk kunt fixen. Dan is het wel helemaal in stijl.

Er kleeft natuurlijk wel een nadeel aan. Het kan zijn, dat je niet meer naar een ander terras vol. Nergens is het immers zo gezellig als op jouw eigen terras!

https://www.outsidemeubelen.nl/