Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Fietsen van diverse merken bij deze fietsenwinkel in Zuid-Holland

Een fiets is een vrij grote aankoop. Zeker wanneer je een kwalitatief hoogwaardige fiets wilt, moet je rekening houden met een hogere prijs. Daarom is het belangrijk om de keuze van een fiets goed af te wegen. Wat voor soort fiets zoek je? Waarvoor wil je de fiets gebruiken? Kies je voor een nieuw of tweedehands model en welk merk heeft jouw voorkeur? Het zijn allemaal belangrijke vragen. Atlas Fietsen, dé fietsenwinkel in Zuid-Holland, helpt je graag met het beantwoorden van deze vragen en vindt de perfecte fiets voor jou. In hun winkels in Alphen aan den Rijn en Zoetermeer hebben ze een uitgebreid aanbod aan fietsen van merken als Cortina, Kalkhoff, Stromer en Alpina. Daarnaast hebben ze ook een webshop waar je fietsen, accessoires en onderdelen binnen een paar klikken kunt bestellen.

Laat je huidige fiets repareren

Heb je een fiets die je nog niet wilt vervangen voor een nieuw model, maar die wel aan een opknapbeurt toe is? Dan kun je ook bij Atlas Fietsen terecht. Hierbij maak het niet uit om wat voor soort fiets het gaat; of je elektrische fiets nu aan reparatie toe is of een stadfiets. In hun werkplaats gaan deze fietsspecialisten graag voor je aan de slag om onderdelen te vervangen en reparaties en onderhoudsbeurten uit te voeren. Ze zorgen ervoor dat jouw fiets weer zo goed als nieuw is en je er nog jaren fietsplezier aan beleeft. Wil je zelf onderdelen vervangen? Ook deze koop je bij deze fietsenwinkel in Zuid-Holland. Denk hierbij aan zadels, banden, sturen, verlichting, aandrijvingen, versnellingen en remmen.

Profiteer van uitstekende service

Wist je dat Atlas Fietsen tweewielerwinkel van het jaar is? Dat is niet voor niets, want naast het ruime aanbod aan fietsen en onderdelen, profiteer je bij deze specialist ook van uitstekende service. Wanneer je bijvoorbeeld je fiets wilt laten repareren, maar je kunt je fiets niet zelf naar de winkel in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer brengen, kun je gebruikmaken van de haal- en brengservice. Dan komen ze je fiets op de gewenste locatie ophalen en weer terugbrengen. Heb je vragen over deze service of over een van de fietsen uit het aanbod? Twijfel dan niet om contact op te nemen met de specialisten van deze fietsenwinkel in Zuid-Holland.