Vereniging berk
Image default
Dienstverlening

Douglas Jones tegels: trendy en milieuvriendelijk tegelijk

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe tegels voor uw keuken, badkamer of een andere ruimte in uw woning of bedrijfspand, bent u ze wellicht al eens tegengekomen: Douglas Jones tegels. Het merk behoort tot de Spaanse fabrikant Porcelanosa, die bekendstaat als een van de beste wereldwijd. De producten die deze fabriek voortbrengt, worden gekenmerkt door hun kwaliteit én milieuvriendelijkheid. De keramische tegels worden middels de nieuwste technologische inzichten ontwikkeld. Deze tegels koopt u onder meer bij Fravo Tegels in Dordrecht.

 

Looks in uiteenlopende kleurschakeringen

De nieuwste technieken op dit gebied maken het mogelijk allerlei verschillende soorten tegels te realiseren. Zo bestaan er Douglas Jones tegels met een betonlook, maar ook varianten met een houtlook, of natuursteenlook als marmer. De materialen worden perfect nagebootst. De verschillende looks zijn goed met elkaar te combineren en ook is elke look verkrijgbaar in uiteenlopende kleurschakeringen. Schaf deze tegels aan in dé tegelshowroom van Dordrecht.

 

Ga voor een verantwoorde keuze

De tegels die u in Dordrecht kunt verkrijgen en afkomstig zijn van de bovengenoemde Spaanse fabrikant, zijn niet alleen stijlvol, maar worden ook middels een milieuvriendelijk productieproces vervaardigd. Zo wordt bijvoorbeeld al het stof dat tijdens de productie vrijkomt met speciale filters opgevangen, zodat het niet in de buitenlucht terechtkomt. Ook past de fabrikant maatregelen toe om de CO2-uitstoot drastisch te verminderen. Kiest u er dus voor om deze tegels in Dordrecht aan te schaffen? Dan maakt u een verantwoorde tegelkeuze.

 

Bekijk het tegelassortiment

Fravo Tegels mag zich al bijna dertig jaar specialist op het gebied van tegels en natuursteen noemen. Bent u benieuwd naar het assortiment van het bedrijf en wilt u graag Douglas Jones tegels kopen? Uiteraard vindt u hiervan een overzicht op hun website, maar wanneer u de producten met eigen ogen wilt zien, begeeft u zich naar de ruime showroom in Dordrecht. Zo kunt u een goed beeld van de collectie krijgen. U kunt erop rekenen dat elk product gekenmerkt wordt door een kwalitatief hoogwaardig karakter.