Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

Verpak uw product in een Media-fles

Als u een nieuw product op de markt wilt brengen, dan bent u natuurlijk ook op zoek naar een goede verpakking. Een Media-fles is een PET-fles van PET-materiaal. Dit is gerecycled materiaal waarmee u dus ook nog eens een bijdrage levert aan een beter milieu. Steeds meer bedrijven stappen hierop over, vooruitlopend op de klimaat-neutrale samenleving waar we rond het jaar 2050 naartoe willen. Bij PET Power weten ze dat ook. Dit bedrijf levert een PET-fles en -pot van gerecyclede kunststof in alle soorten en maten. Of u nu een potje nodig hebt voor 25 milliliter of een fles voor twee liter, er is altijd een geschikt product dat aansluit bij uw wensen. Neem dus direct eens een kijkje tussen de mogelijkheden.

Laat een PET-fles of pot op maat maken

Een Media-fles of een PET-fles van één van de andere merken van deze specialisten is een prima keuze als verpakking voor uw product. U kunt samples van verschillende formaten bekijken op de website. Ook kan er een sample worden gemaakt van een fles of pot met uw gegevens, zoals de productnaam, het logo en eventuele overige informatie. De potten en flessen worden volledig gedesinfecteerd voordat ze de fabriek verlaten. Zo kunt u ze veilig gebruiken voor zowel levensmiddelen als andere producten.

Vraag een kostenopgave voor uw PET-flessen aan bij de specialist

Bent u geïnteresseerd om uw product te verpakken in een Media-fles? Neem dan contact op met PET Power en laat een vrijblijvende offerte maken. Als u instemt met de prijsopgave en tevreden bent over het gepresenteerde prototype dan kan de productie direct starten. Uw order wordt geleverd op een met u afgesproken datum en locatie waarna u de potten of flessen direct kunt inzetten in uw productieproces. Hiermee levert u een belangrijke bijdrage aan een klimaatneutrale samenleving en u betaalt hiervoor bovendien een zeer aantrekkelijke prijs.