Vereniging berk
Image default
Telefonie

Dit wil je weten over de nieuwe Samsung Galaxy A53

We zijn eraan gewend dat Samsung twee afzonderlijke versies van zijn vlaggenschip-smartphones uitbrengt, waarbij sommige markten een Snapdragon-chipset krijgen en andere modellen genoegen moeten nemen met een Exynos. Nu lijkt het erop dat Samsung dezelfde strategie wil toepassen voor een van zijn bestverkopende mid-rangers. De aankomende Galaxy A53 zal de A52/A52s en A51 opvolgen, allemaal de bestverkochte middenklassers van Samsung. En de A53 zal naar verluidt in twee versies worden aangeboden, met twee verschillende chipsets, net als de vlaggenschip S-serie.

Wat kunnen we verwachten?

De Galaxy A53 ligt naar verwachting rond maart 2022 in de winkels, wellicht samen met de Galaxy A33 en A73. De A53 krijgt een 64 MP hoofdcamera en een batterij van 5.000 mAh. De smartphone zal naar alle waarschijnlijkheid verkrijgbaar worden in wit, zwart, blauw en oranje. Gelukkig kun je in sommige webshops al rondneuzen en een Samsung A53 hoesje, case of cover bestellen.

Een telefoonhoesje is belangrijk

Een kort moment van onoplettendheid, een beetje zwaartekracht, en jouw gloednieuwe smartphone heeft een barst in het display of een kras aan in de behuizing. In de meeste gevallen biedt een telefoonhoesje voldoende bescherming om dergelijke ongelukjes te voorkomen. Er zijn echter ook andere redenen te bedenken waarom een beschermhoesje aanschaffen geen overbodige luxe is.

Een onmisbaar telefoonaccessoire

Of het nu gaat om een iPhone hoesje in de vorm van een ​​oversized pandabeer, een hoesje bedekt met pluizig nepbont of bedekt met strass-steentjes – sinds de smartphone onmisbaar is geworden in onze levens, is het hoesje voor de mobiele telefoon in talloze varianten verkrijgbaar. De smartphonehoesjes zijn uitgegroeid tot een echt accessoire dat bijna net zo vaak wordt vervangen als een dameshandtas. Een telefoonhoesje ziet er niet alleen stijlvol uit, het heeft ook veel voordelen. Kijk maar eens naar het assortiment Samsung hoesjes van Casimoda

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-a53-hoesjes/