Vereniging berk
Image default
Telefonie

Hoe vind je de beste telefoon voor jezelf?

Het is lente! Terwijl we ons voorbereiden op het genieten van de komende warmte, zonneschijn en verse bloemen, bereiden veel smartphonemakers de nieuwe prachtige apparaten voor waarop ze je geld willen uitgeven.

Ik noem het graag upgrade seizoen. Er zijn er twee zelfs, terwijl de andere precies in de herfst komt, wanneer de voorraadverruimende vakantieverkoop meer mensen aanspoort om geld uit te geven.

Voortaan de winkel inlopen voor een telefoon is niet goed genoeg 

Carriers en retailers zullen glimmende nieuwe apparaten op hun schappen leggen en wanneer uw huidige smartphone uit elkaar valt, is dit waarschijnlijk de eerste plaats waar u heen gaat. En hoewel er veel werknemers van die bedrijven zijn die je kunnen sturen waar je heen moet, heb ik maar al te vaak gehoord van mensen die het beu zijn om slecht advies te krijgen op het verkooppunt, en dat is meestal wanneer ik word gebeld helpen.

Zie je, die werknemers bedoelen het goed om hun werk te doen. Hun taak is om te verkopen wat het ook is dat de winkeliers en vervoerders u willen verkopen, en om het zo snel mogelijk te doen. Dit kan leiden tot veel misleiding, leugens of gewoon verkeerde informatie omdat ze simpelweg niet genoeg weten, allemaal met als doel u te laten afrekenen.

Sommige winkels laten werknemers zelfs niet toe om lange verkoopgesprekken aan te gaan. In plaats daarvan trainen ze ze op welke specifieke apparaten en services ze in verschillende scenario’s kunnen pitchen, meestal tussen prijs, categorie of speciale gevallen als gevolg van een soort promotie.

Deze snelle en vereenvoudigde benadering van de detailhandel heeft voor- en nadelen aan beide zijden van de rechtbank, maar het belangrijkste om te weten is dat je niet genoeg doet door gewoon meer naar een winkel te gaan. Of je nu voor jezelf koopt of iemand anders helpt, je moet heel veel onderzoek doen, en misschien zelfs een beetje zoeken naar de ziel. Zo ben ik op zoek gegaan naar de perfecte smartphone om te kopen.

Ga altijd na hoeveel geld je wilt besteden aan de telefoon

Ik benader mensen altijd met een simpele vraag wanneer ze me vragen over het kopen van een nieuwe smartphone of nieuwe technologie in het algemeen: “Wat is het budget?”

Het is een heel eenvoudige vraag, maar het is ook de belangrijkste. Veel mensen denken niet echt na over hoeveel ze willen uitgeven op het moment dat ze besluiten te upgraden. Ze komen meestal snel terug met een figuur die erg aantrekkelijk is voor hun portemonnee, maar niet altijd overeenkomt met de kwaliteit van het product dat ze waarschijnlijk hopen te krijgen.

Maar we kennen hun volledige behoeften nog niet. We willen alleen het cijfer krijgen, omdat dat van invloed is op al het andere.

Ga eerst op onderzoek uit naar een goede telefoon

Het is niet verstandig om gewoon de hoogst gewaardeerde telefoon aan te bieden die ze zich kunnen veroorloven. Hier wil ik graag meer leren over hun behoeften en hun verlangens. Zo kun je bijvoorbeeld ook tijdens het onderzoek ontdekken of je liever gaat voor de losse toestellen of de mobiele abonnementen, dit kan je erg veel geld besparen.

Een vriend die ik bijvoorbeeld hielp bij het kopen van een smartphone, vertelde me onlangs dat hij absoluut een groot scherm en een vingerafdrukscanner moest hebben. Hij wil Pokémon GOen andere veeleisende mobiele games. Hij gebruikt de telefoon ook regelmatig voor videogesprekken .

Ik kon tientallen smartphones vinden die al die dingen tot op zekere hoogte doen, dus ik merk dat ik vaak wat meer moet graven om te zien hoe ze de telefoon echt gebruiken. Sommige mensen gebruiken het veel zwaarder dan ze zich realiseren en uiten hun bezorgdheid als de telefoon het niet bij kan houden.

Je moet ook hun omstandigheden en eventuele starre punten weten die ze absoluut niet kunnen helpen. Veel mensen presenteren een strikte carriervoorkeur of hebben de naam van bepaalde merken vervloekt. Sommige zullen alleen van een specifiek merk kopen. Zoek uit waar je wel en niet naartoe kunt gaan in deze quest en je zult een veel gemakkelijkere tijd hebben.


https://gsm-stuntprijzen.nl