Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

Raamfolie met een spiegel effect tegen inkijk

Irriteer jij je ook zo van al die blikken van buiten? Mensen die langs komen lopen en dan even snel een blik door jouw ramen naar binnen werpen? Het gebeurt vaak. En jij bent niet de enigste die zich hier aan irriteert. Bijna iedereen vind het vervelend dat mensen van buiten door de ramen naar binnen kijken. Sommige mensen vinden het zelfs zo vervelend dat ze de hele dag de gordijnen sluiten. Maar laten we eerlijk zijn. Dat is toch ook niet helemaal oplossing. Zo is het de hele dag donker in je huis. Wij hebben een betere oplossing voor je. Die zal je gedeeltelijk van de pottenkijkers af helpen.

Geen inkijk met raamfolie

raamfolie

 

Het raamfolie met spiegel effect werkt eigenlijk heel goed tegen inkijk. Deze spiegelfolie voor ramen is verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo zien we bij Raamfolieonline een folie met spiegel effect in de categorie veiligheidsfolie. Veiligheidsfolie gebruiken mensen om hun glaswerk veiliger te maken. Werk je met kinderen? Heb je enkelglas? Werk je met klanten? Neem geen risico en kies voor veiligheidsfolie. Hiervan heb je een doorzichtige en eentje met een spiegelende look. Die met de spiegelende look blokkeert gelijk de doorkijk. Een heel interessant plakfolie dat dus voor meerdere zaken effectief is.

Een ander spiegelfolie zien we bij het zonwerende raamfolie. Dit folie werkt dus tegen inkijk én tegen de warmte van de zon. Deze soort is verkrijgbaar in een statische en zelfklevende variant. De zonwerend statische folie plakt gemakkelijker aan de ramen zonder dat je daar vouwen in krijgt. Nadeel is dat ie wat duurder is dan de zelfklevende. Wel fijn is het dat deze folie dus zowel inkijkwerend als warmtewerend werken. Zo pak je met één aankoop twee vliegen in 1 klap. Wil je meer informatie over onze spiegelfolies voor je raam? Ga dan eens naar de webshop van Raamfolieonline. Daar vind je veel informatie over deze en veel andere raamfolies.