Vereniging berk
Image default
Mode en Kleding

Welke tassen zou elke vrouw moeten hebben?

Welke tassen zou elke vrouw moeten hebben?

Misschien ben jij het soort meisje dat één Nikkie tas in de kledingkast heeft. Misschien ben jij het soort dat er juist veertig bezit. Waar je ook op het spectrum valt, in dit artikel vind je vier tassen die elke vrouw zou moeten hebben. Het zijn de meest veelzijdige, handige tassen, en als je er minstens één van hebt, ben je voor alle gelegenheden gedekt. Bovendien kun je met behulp van deze tassen eenvoudig je pasjeshouder meenemen als je de deur uit gaat! 

Luxe handtas

Dit is absoluut een handtas die elke vrouw zou moeten hebben. Jullie hebben allemaal een go-to geklede handtas nodig die overal bij past en kan worden gecombineerd met dat kleine zwarte jurkje voor het bedrijfsfeest, of met een mooie blouse en jeans als je uit eten gaat. Voor veel vrouwen is het een kleine zwarte Myomy tas. Ze geven de voorkeur aan een die eenvoudig en klassiek is, met een kettingriem die hem groot aankleedt. Ook bonuspunten als de bandjes eraf komen (of erin worden gestopt), zodat het als een clutch kan worden gedragen voor super luxe gelegenheden.

Draagtas

Tote bags zijn voor veel vrouwen echt een belangrijke tas. Er zijn veel opties, van herbruikbare boodschappentassen, waterdichte draagtassen voor zwembaden tot leren draagtassen met ritssluiting. Kies degene die bij je levensstijl past! Natuurlijk moet de tote bag niet alleen passen bij je levensstijl, maar ook bij je kledingsstijl. Door dit te doen, zal je outfit echt een geheel worden met de draagtas die je hebt gekocht. Over het algemeen zijn draagtassen geweldig voor de onderstaande gelegenheden:

  • op reis

  • boerenmarkten

  • zwembadtassen

  • stranddagen

  • uitstapjes naar de film om al je lekkernijen op te bergen

  • en veel meer

Rugzak

Rugzakken zijn misschien niet voor alle vrouwen een essential in hun kledingkast, maar voor jongere dames kunnen ze zeker belangrijk zijn. De jongere generaties zien rugzakken namelijk als een chique, veelzijdige en functionele handtas. Deze vrouwen gebruiken hun rugtas bijvoorbeeld om te gebruiken als ze gaan reizen, maar het kan ook geweldig werken als je een laptop meeneemt naar school of werk. Ook kan een rugzak gebruikt worden als sporttas, al is het hiervoor niet altijd even geschikt. Dit hangt namelijk echt van het formaat af, je sportschoenen moeten er immers wel in kunnen passen. Desondanks is het zeker een aanrader om een rugtas toe te voegen aan je tassencollectie!

Crossbody tas

Een casual crossbody tas is verreweg de meest veelzijdige en gebruikte handtas voor veel vrouwen. Natuurlijk hoeft de tas niet beslist een casual stijl te hebben, dit hangt helemaal van je eigen voorkeur af. Alsnog kiezen de meeste volwassen vrouwen voor een crossbody tas die bij elke outfit past. Na het kopen van zo’n tas zul je merken dat je er niet meer zonder kunt. De crossbody is namelijk de perfecte maat om genoeg spullen in op te bergen zonder  alles vast te houden, heeft een ritssluiting aan de bovenkant, dus het is geweldig voor reizen en pretparken, en de neutrale kleur past overal bij.