Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

Bureaustoel opties

Bureaustoel opties 

Het gebruik van een bureaustoel verschilt per persoon. De ene persoon zit een hele dag te werken op de bureaustoel, de ander maakt enkel zijn huiswerk op de bureaustoel en weer een ander gooit enkel de kleding op de bureaustoel. Er zijn een aantal verschillende opties te kiezen bij een bureaustoel. Het is afhankelijk van het gebruik en jouw persoonlijke voorkeur, welke opties jouw voorkeur geven. Bekijk hieronder verschillende functionaliteiten van een bureaustoel. Het kiezen van de verschillende opties ligt geheel in jouw eigen handen. Wil jij graag een bureaustoel kopen? Let dan op de verschillende opties. Ontdek al onze bureaustoelen bij Kato Kantoorinrichting.  

 

Wielen 

Er zijn verschillende bureaustoelen verkrijgbaar. De meeste bureaustoelen zijn voorzien van wieltjes. Op deze manier kan je namelijk gemakkelijk aanschuiven bij je collega om gezamenlijk iets te bekijken of overleggen. Er zijn ook vele bureaustoelen verkrijgbaar zonder wieltjes. Aangezien de wielen ontbreken, kan de stoel niet zomaar wegrollen. Een bureaustoel zonder wielen blijft over het algemeen op dezelfde plek staan. Een bureaustoel zonder wielen zorgt ook voor optimale ontspanning tijdens het werken. Je spieren zijn niet constant bezig om de stoel op haar plek te houden. 

 

Armleuningen 

Een armleuning zorgt voor extra ondersteuning wanneer je plaatsneemt in een bureaustoel. Door de werkdag wordt de werkhouding gedurende een werkdag ook beter. Wanneer je veel werk uitvoert achter een bureau, dan is het verstandig om voor een bureaustoel met armleuningen te kiezen. Dit voorkomt hoogstwaarschijnlijk een aantal lichamelijke klachten. De armleuningen functioneren helemaal optimaal als de armleuning wordt afgesteld op een persoonlijke lichaamsmaten. Een bureaustoel zonder armleuning is een stuk compacter, aangezien deze eenvoudig onder de tafel kan worden geschoven. Daarnaast adviseren wij bij een huishouden met kinderen ook een bureaustoel zonder armleuning. De armleuningen brengt voor de kinderen alleen maar hinder met zich mee. 

 

Hoofdsteun 

Het is afhankelijk van de werkzaamheden of een hoofdsteun voor jou een toegevoegde waarde kan leveren. Tijdens het lezen van een boek, telefoneren of ontspannen leun je gemakkelijk achterover. Indien je achterover leunt, is het prettig dat je hoofd ondersteuning krijgt. Je hoofd kan rusten op de hoofdsteun en daardoor worden de spieren in de nek en de rug niet overmatig belast tijdens het zitten. Wellicht geeft een hoofdsteun weinig meerwaarde bij jou. Bekijk het assortiment online. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/