Vereniging berk
Image default
Industrie

Schakel dit spuitgietbedrijf in voor jouw kunststofproducten

Bij spuitgietbedrijf Structura is het mogelijk om kunststof behuizing op maat te laten maken, bijvoorbeeld als je medische apparatuur een extra beschermlaag wilt bieden. Structura is een familiebedrijf gebouwd op een fundament van ervaring en is een van de weinige bedrijven in Nederland dat zich volledig specialiseert in TSG-spuitgieten. Ze hebben veel aandacht voor het gebruiken van producten zodat ze zo duurzaam mogelijk te werk kunnen gaan. Bespreek je wensen en verwachtingen voor jouw kunststof behuizing op maat met deze experts en zij denken met je mee van idee tot product. Wanneer er een overeenstemming is voor een ontwerp gaan zij direct aan de slag met de productie. Dankzij hun hoge doorlooptijd en korte levertijd heb je jouw kunststofproducten al binnen vier weken thuis. Dat is wat je van dit ervaren spuitgietbedrijf mag verwachten!

Wat is TSG-spuitgieten?

TSG is een afkorting voor thermoplastisch spuitgieten en is er erg populair vanwege de grote ontwerpvrijheid en de relatief lage gereedschapskosten. Bij TSG-spuitgieten wordt het blaasmiddel samen met hen granulaat in een gietvorm gespoten. Dit gebeurt, in tegenstelling tot regulier spuitgieten, middels lage druk. Hierdoor is het mogelijk om kunststof behuizing op maat te maken met een grotere wanddikte. Het resultaat in een sterk en stevig product dat tegen uitstekend bestendig is tegen een stootje en indeuken. Wil je eerst advies ontvangen voordat er een ontwerp voor jouw product wordt gemaakt? Geen probleem! De ervaren werknemers van dit spuitgietbedrijf staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je advies op maat te bieden.

Neem contact op

Wanneer je ervoor kiest om kunststof behuizing op maat te laten maken door dit deskundige spuitgietbedrijf, zul je daar geen spijt van krijgen. Ontdek de mogelijkheden voor jouw situatie en neem contact met hen op. Je vindt hun contactgegevens eenvoudig op hun website, maar het is uiteraard ook mogelijk om bij hen langs te gaan in Beringe, nabij Weert.