Vereniging berk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Jouw personeel online een medewerkerstevredenheidsonderzoek laten invullen

Iedere maand een online medewerkerstevredenheidsonderzoek geeft jouw personeel het gevoel dat zij gehoord worden. Dit is een belangrijk aspect volgens Solkie. Dit onderzoeksbureau maakt al jaren voor bedrijven in verschillende sectoren een werknemerstevredenheidsonderzoek die bij het bedrijf past. Hun motto is dat je door vragen stellen als bedrijf groeit en helpen daar graag bij.

Een bedrijf groeit door een medewerkerstevredenheidsonderzoek

Wil jij erachter komen hoe tevreden jouw personeel is? Schakel de hulp van Solkie in om een medewerkerstevredenheidsonderzoek te maken voor jouw bedrijf. Door middel van een gesprek met hun experts gaan jullie stap voor stap doornemen wat je graag zou willen weten van jouw medewerkers. Het onderzoeksbureau verrijkt de enquête met gamificatie dat zichtbaar is tijdens het onderzoek. Dit komt door uiting in hun personage Stickman, die in ieder onderzoek op reis is naar een nieuwe bestemming, en door het gebruik van korte filmpjes. Heeft een vraag meer uitleg nodig, dan kunnen zij door middel van een filmpje meer toelichting geven. Al het werknemerstevredenheidsonderzoek af is, neemt het gemiddeld zo’n vijf minuten per maand in beslag om het in te vullen. Van de experts van het onderzoeksbureau ontvang je realtime uitslagen die je vervolgens kan bespreken met jouw personeel. Indien je meer toelichting nodig hebt, zijn de experts in staat om je objectieve en actuele informatie te geven over het desbetreffende onderwerp. Werk samen door eventuele knelpunten op te lossen. Stimuleer het teamgevoel en verbeter samen de werkomgeving. Het grotere doel hiervan is dat het personeel zich meer gemotiveerd voelt, minder vaak ziek is en kwalitatief beter werk levert. Het gehele bedrijf profiteert hiervan, doordat de overall cijfers stijgen.

Start de groei van jouw bedrijf

Groei samen met jouw personeel naar een beter bedrijf dat doet aan een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Verlaag het verloop van jouw bedrijf en geeft het goede voorbeeld als directie of HR. Start het initiatief voor een werknemerstevredenheidsonderzoek van Solkie uit Leusden. Neem contact met hen op voor meer informatie.  

https://solkie.nl/frequent-meten-van-medewerkerstevredenheid/