Vereniging berk
Image default
Woning en Tuin

Deurgrepen voor de voordeur van RVS

De voordeur geeft een uniek karakter aan je huis. Daarom is het belangrijk dat je deurgreep dit karakter versterkt. Als je een moderne voordeur hebt dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een deurgreep van RVS. Een deurgreep van RVS heeft als grote voordeel dat deze weerbestendig is en dat deze in standaardmaten verkrijgbaar zijn en op maat gemaakt kunnen worden.

Er is daarom voor bijna elke deur een passende deurgreep van RVS, die ook nog eens gemakkelijk te monteren is. Een deurgreep van RVS geeft je huis dan ook een bijzonder karakter.

Bevestiging van je RVS deurgreep

Als je kiest voor een RVS deurgreep dan heb je de keuze uit een doorgaande of blinde bevestiging. Bij een blinde bevestiging zijn er geen schroeven te zien op je deur en daarom wordt deze manier ook wel aangeduid als eenzijdige bevestiging.

Een doorgaande bevestiging, of dubbelzijdige bevestiging, wordt aan beide kanten van je deur bevestigd en zorgt voor extra stevigheid en hangen de deurgrepen parallel aan elkaar.

Voordelen van een RVS deurgreep

RVS, of roestvaststaal, is een duurzame manier voor het verfraaien van je voordeur. RVS heeft een lange levensduur en het laat zich gemakkelijk combineren met andere items als een deurbel of brievenbus. Hierdoor kun je gemakkelijk je deurgreep vervangen door een grotere, kleinere of een andere vorm deurgreep.

Een ander voordeel van RVS is dat het niet roest en geen onderhoud nodig heeft omdat het niet wordt aangetast door weersomstandigheden of kan worden aangevreten door ongedierte.