Kant en klare sport- en fitnessmaaltijden

Sta jij een paar dagen per week te squatten en bankdrukken in de sportschool? Heb jij jezelf sportieve doelen gesteld en ben je hard aan het werk om deze te behalen? Hoort daar het volgen van een strikt voedingsschema ook bij? Dan spendeer je hoogstwaarschijnlijk redelijk wat tijd in de keuken om gezonde maaltijden klaar te maken.

Wie daar genoeg van heeft kan kant en klare fitnessmaaltijden bestellen bij Fuel Your Body. Even opwarmen in de magnetron of oven en je bent klaar! Ideaal als je eigenlijk te weinig tijd hebt om in de keuken te staan, of daar gewoon geen zin in hebt.

http://youtu.be/DRf8Ml0qb6s

Onze maaltijden smaken heerlijk, zijn gezond en kun je zo in je voedingsschema passen. Je krijgt er namelijk een overzicht van de voedingswaarden bij.

Geïnteresseerd in onze fitnessmaaltijden? Kijk dan eens rond op onze website. Om verder te informeren kun je ook vrijblijvend contact opnemen via +31 6 300 363 42 of het contactformulier op de website.

Nooit meer lang in de keuken staan

De maaltijden die je bij ons bestelt kun je zelf samenstellen. Zo weet je zeker dat de maaltijd bestaat uit ingrediënten die je lekker vindt.

Bij de bereiding wordt geen extra zout toegevoegd en alleen de kruiden die jij wilt dat we toevoegen. Ook de grootte van de portie bepaal je zelf. Nadat we de maaltijd bereid hebben wordt deze in bevroren toestand naar je toegestuurd. Zolang je deze in de vriezer houdt kun je ze een jaar lang bewaren.

Na het ontdooien moet de maaltijd binnen 3 dagen opgegeten worden.

Over Fuel Your Body!

In 2015 besloten drie fitnessfanaten het bedrijf Fuel Your Body op te richten, met als doel mede-sportfanaten helpen tijd te besparen met het bereiden van maaltijden in de keuken.

Wij begrijpen het belang van goede voeding voor het behalen van sportieve doelen. Echter staan we niet graag in de keuken. Met de kant en klare sport- en fitnessmaaltijden van Fuel Your Body is dat dan ook verleden tijd!

Plaats gelijk je bestelling!

Ook minder tijd in de keuken besteden? Bestel fitnessmaaltijden bij Fuel Your Body! Als je meer wilt weten over onze maaltijden, hoe we deze bereiden of de ingrediënten daarvan kun je altijd even contact opnemen. We zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 300 363 42 of het online contactformulier.

https://www.fuelyourbody.nl