Vereniging berk
Image default
Zorg

Het perfecte kapsel bij deze kapper in Arnhem

Tijd voor een nieuw kapsel? Voor een kapper in Arnhem hoeft u niet verder te zoeken. Neem plaats in de stoel van HEM & HAAR kappers. Uw persoonlijke wensen staan altijd centraal bij deze kapper in Arnhem. Of er u een speciale gelegenheid op de agenda staat, een keertje iets heel anders wilt of alleen puntjes wil laten knippen: de kappers van HEM & Haar weten wat ze doen. De kapsalon is kleinschalig waardoor u altijd de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Hier luisteren ze écht naar wat voor kapsel u wilt. Misschien wilt u uw haar wel laten verven of highlights laten zetten. Wat u ook met uw haar wilt, deze kappers zorgen ervoor dat u met een goed gevoel de kapperszaak verlaat.

Persoonlijk advies van specialisten

Weet u precies wat u wilt of weet u niet zo goed welk kapsel het beste bij u past? De specialisten vertellen u graag welke kapsels er allemaal mogelijk zijn. Door continue bijscholing en kennis van de laatste trends binnen de kapperswereld, weten deze kappers u uitstekend te adviseren. Het personeel heeft verschillende opleidingen en cursussen gevolgd zodat het team van professionele en gedreven hairstylisten zorgen dat u het kapsel krijgt dat echt bij u past.

Maak een afspraak om uw haar te laten knippen

Wilt u uw haar laten knippen door een goede kapper in Arnhem? Om verzekerd te zijn dat u geknipt kunt worden op de gewenste dag en het gewenste tijdstip, kunt u het best een afspraak maken. Kom langs met uw vriendin, moeder, dochter of partner. Kom bijvoorbeeld na een middag shoppen, of op een koopavond langs. Neem contact op met Hem & Haar kappers voor het maken van een afspraak. Of u loopt eens binnen bij deze kapper in Arnhem voor meer informatie over de mogelijkheden voor een nieuw kapsel.

http://hemenhaarkappersarnhem.nl