Vereniging berk
Image default
Woning en Tuin

Ontwerp je eigen naamplaat

Op de website van De Naambordenspecialist kun je een houten naambord bestellen dat geheel met de hand wordt gemaakt. En hout is niet zomaar hout, er zijn verschillende mogelijkheden, dit zijn een paar opties:

· een bord van hout in de romantische, Engelse cottage stijl;

· een stoer naambord van een schorsdeel;

· een strakke houten naamplaat waarbij de tekst erop gegraveerd wordt.

Ieder bord wordt aan jouw wensen aangepast. Zaken die je kunt opgeven zijn onder meer het lettertype, de kleur van de letters, het aantal regels en de uitlijning. De houten, met de hand geschilderde naambordjes van De Naambordenspecialist hebben een speelse uitstraling. Dat komt door de vormgeving: bijvoorbeeld een rechthoek met daarop een driehoek, een rechthoek met een ruit of een bord met golvende, sierlijke randen. De bezorging van jouw nieuwe bord is gratis. De bevestigingsschroeven worden standaard meegeleverd.

Liever RVS of een ander materiaal?

Naast houten borden zijn er ook heel veel naamborden RVS leverbaar. RVS staat voor roestvrij staal. Dit materiaal wordt ook wel roestvast staal of inox genoemd. RVS is sterk, duurzaam en heeft een professionele uitstraling. Naamborden van RVS zijn er in allerlei uitvoeringen. Klein en eenvoudig, iets groter en speelser, groot en kleurrijk. Kijk maar eens naar de foto’s van de naamborden van RVS. Je ziet meteen wat we bedoelen. We hopen dat er een tussen zit die jou goed bevalt.

Zo niet, neem dan eens een kijkje bij andere materialen. Glas bijvoorbeeld is niet zo bekend, dus laat je verrassen! Natuurstenen naamborden hebben een hoge kwaliteit. Ze bestaan uit diverse steensoorten. Graniet, Belgisch blauwsteen en Belgische hardsteen zijn drie voorbeelden. Naamborden van steen worden stuk voor stuk op handmatige wijze gemaakt door de vakmensen van De Naambordenspecialist. Het resultaat daarvan is dat ieder bordje écht uniek is. Je ziet het, het aanbod is groot en divers. Kom je er niet helemaal uit en zou je advies willen krijgen? Natuurlijk krijg je dat van De Naambordenspecialist. Als je belt met telefoonnummer 0251-241364 kunnen we direct overleggen!

https://www.denaambordenspecialist.nl