Vereniging berk
Image default
Gezondheid

Professionele brillenwinkel in Eindhoven

Optiek Verhoeven is al meer dan 80 jaar een begrip in Veldhoven en heeft intussen ook brillenwinkels in omliggende plaatsen, zoals Nuenen en Eindhoven. Bij deze optiek staat de gezondheid van uw ogen altijd voorop en bent u verzekerd van de beste service. U kunt er terecht voor allerlei soorten brillen en contactlenzen. Niet alleen enkelvoudige en multifocale brillen behoren tot het assortiment. Ook leesbrillen, sportbrillen en computerbrillen zijn hier te koop. Daarnaast heeft deze specialist zachte en harde lenzen, maar ook nachtlenzen en lenzen speciaal voor kinderen. U ziet: Optiek Verhoeven heeft alles in huis voor uw ogen en die van uw gezinsleden. Of u nu een uitgebreide oogmeting wilt ondergaan, of slechts een nieuw monteur wilt uitzoeken, bij deze brillenwinkel in Eindhoven kan het allemaal.

Tijd voor een nieuwe zonnebril

Als het zonnetje weer meer gaat schijnen, wordt het tijd voor een nieuwe zonnebril. Of u deze nu nodig heeft voor tijdens het autorijden of op vakantie, bij Optiek Verhoeven slaagt u gegarandeerd. Deze optiek heeft namelijk een groot zonnebrillenassortiment. U heeft hier keuze uit zonnebrillen van diverse merken, waarvan het merendeel bovendien op sterkte gemaakt kan worden. Daarnaast is er een uitgebreide collectie gepolariseerde zonnebrillen die extra bescherming bieden tegen hinderlijke schitteringen en reflecties op bijvoorbeeld de weg of het water. De experts van Optiek Verhoeven bezoeken regelmatig belangrijke brillenbeurzen, waardoor zij op de hoogte zijn van de laatste trends. Zo loopt u er met een bril van Verhoeven altijd modieus bij.

Bezoek de brillenwinkel op de markt van Eindhoven

Zoekt u een brillenwinkel vlak bij de markt van Eindhoven? Bezoek dan de vestiging van Optiek Verhoeven, die recht tegenover de gezellige terrassen van deze markt ligt. Koop hier een prachtige zonnebril en geniet daarna op een terrasje lekker van het zonnetje. De medewerkers van Verhoeven helpen u graag met kiezen, zodat u snel een zonnebril heeft die u fantastisch staat en aan al uw wensen voldoet.

https://www.optiekverhoeven.nl/nl/