Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Verloskundige Rijswijk gezocht?

Gepassioneerde verloskundige Rijswijk gezocht? Verloskundigenpraktijk Otis bestaat uit een ervaren en gepassioneerd team dat inmiddels al 16 jaar samenwerkt. Van oudsher is Den Haag onze thuisbasis, echter werken wij ook in Rijswijk, Wateringen en in overleg de randgemeenten. Hierdoor is altijd een spreekuurlocatie bij jou in de buurt te vinden.

Verloskundige Rijswijk: Werkt aan kwaliteit!

Bij Otis kan je altijd rekenen op kwaliteit. Als organisatie zijn wij aangesloten bij de KNOV (onze beroepsorganisatie) en het Kwaliteitsregister Verloskundigen. Daarnaast nemen wij deel aan de Verloskundigen SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag (samenwerking met onder andere het HagaZiekenhuis en Westeinde ziekenhuis). Deze combinatie zorgt ervoor dat wij jou altijd zo goed mogelijk kunnen helpen.

Otis helpt jou graag als Verloskundige in Rijswijk

Het team van Verloskundigenpraktijk Otis staat voor je klaar en we willen altijd het beste voor jou en je gezin. Als verloskundige in Rijswijk kun je bij ons dan ook altijd rekenen op de volgende punten:

  • Antwoorden op al je vragen
  • Meerdere controles tijdens de zwangerschap
  • Hulp na de bevalling
  • Eventuele nacontrole is altijd mogelijk
  • In samenwerking met Verloskundigen Samenwerkingsverbanden regio Den Haag
  • Aantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen

Ja, ik wil me inschrijven bij Otis, dé verloskundige in Rijswijk!

Verloskundigenpraktijk Otis helpt je graag met al je vragen rondom de geboorte van jouw kindje. Schrijf je nu in en je kan rekenen op de kwaliteit van ons al verloskundige in Rijswijk!

Voor vragen kan je vanzelfsprekend vrijblijvend ons contactformulier invullen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 06 – 19201326. Ook voor het maken van een afspraak kan je bellen naar dit nummer.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl