Vereniging berk
Image default
Tuin en buitenleven

Vrijstaande of serre aanbouw?

Vaak vragen mensen zich of welke de beste optie is een vrijstaande of een serre aanbouw en dit is moeilijk te zeggen want het is voor een groot gedeelte afhankelijk van smaak. Wat de ander mooi vindt kan de ander weer lelijk vinden en daarom kunnen we niet zeggen welke de beste optie is.

Als je kiest voor een vrijstaande serre heb je afzonderlijk van het huis een plek waar je kunt genieten van de tuin. Het is een leuke en aparte plek waar je naartoe kunt gaan wanneer het goed weer is en je kunt zo genieten van je tuin. Wanneer je kiest voor serre aanbouw zit het vast aan het huis en zo kun je er altijd bij. Als je ervoor kiest om het overdekt te laten bouwen kun je er ook van genieten wanneer het regent.

Als je echt een goede indruk wil krijgen van het verschil tussen een vrijstaande en serre aanbouw kun je het beste naar een showroom gaan. Je kunt dan de voorbeelden bekijken om te zien hoe het eruit komt te zien. Je kunt natuurlijk ook online naar foto’s of video’s kijken om te zien hoe het eruit komt te zien wanneer je kiest voor een vrijstaande of een serre aanbouw.

dankersbouw.nl/

kosten-aanbouw.nl/

serbo.nl/