Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

Hoe kan ik mijn oksels bleken | Tips en adviezen

Hoe kan ik mijn oksels bleken, de vrouwelijke oksels met enige regelmaat scheren, het hoort er gewoon bij. Al het scheren brengt echter wel een dilemma, je oksel huid heeft namelijk behoorlijk te leiden. Hierdoor komen er soms blaasjes, of irritaties en naar verloop van tijd zorgt dit ervoor dat de huid van je oksels constant maar donkerder wordt. Als het even tegen zit ook op een onregelmatige manier. Veel vrouwen maakt het niet zo heel veel uit dat hun oksels niet zo verzorgd zijn, maar het is wel een stijgende trend dat ook de oksels van de vrouw zeker bij een verzorgd, schoon en hygiënisch levensteil hoort.

 

Oplossingen om verkleuring van de oksels te voorkomen:

Scheer je altijd met een relatief nieuw scheermesje een goede huid vriendelijke scheer crème. Laat deze scheer crème altijd een ruime periode intrekken, zodat de huid zachter wordt en de haartjes een deel van het schuim en vocht opnemen, hierdoor kun je op een betere en snellere manier je oksels huid scheren met veel minder schade. Breng altijd naar het scheren van de oksels een goede body lotion aan, met het liefst geen parfum.

Het ontharen van je oksels met een crème

Dit is natuurlijk ook een oplossing om te zorgen dat je oksels niet teveel verkleuren doordat je een lange periode niet meer hoeft te scheren, echter zijn deze producten vrij agressief waardoor er juist verkleuring van de oksels kan ontstaan.

 

Een oplossing om uw oksels weer mooie en verzorgde te krijgen:

Gebruik een oksels blekende crème, gemaakt op natuur basis, dus huidvriendelijk. In ongeveer 10 a 14 dagen zult u een duidelijk verschil zien. Na enkele weken zult u weer vol trots heerlijk en verzorgde uw oksels kunnen tonen!

Heeft u interesse in oksel bleken, dan kunnen wij u Sterwit adviseren!