Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

Hoe kun je er zeker van zijn dat je een goede 4G router hebt gekozen

We praten elke dag over 4G als het gaat om uw smartphone. En 4G- de beste routers zijn er ook om u een zeer comfortabele flow te bieden met behulp van uw pc … vrijwel overal op het grondgebied. Eindelijk, zolang je 4G natuurlijk vastlegt …

4G-routers zijn goed gemoderniseerd en kunnen u toegang geven tot een breedbandinternet terwijl u het zelfs niet meer durft te geloven. En ik had precies dezelfde reflex als jij: ik zwoer bij ADSL-lijnen / terrestrische vezel … tot de dag dat werken op straat enkele maanden lang internet verbrak. Dus op zoek naar een oplossing, kon ik de voortgang van deze nieuwe routers realiseren … maar vooral het niveau van de aangeboden afschrijvingen.

Dit type router past zich , net als wifi-routers , perfect aan aan de behoeften van zowel particulieren als professionals. Het kan een groot gebied bestrijken en vooral een uitstekende stroom bieden … waar een vaste lijn niet aankomt.

Daar ben ik gekomen en deel dan met u 10 tips om u toe te staan ​​uw 4G-router te kopen zonder een fout te maken.

1- Om de 4G-router van andere routers te kunnen onderscheiden

Om te beginnen moet u weten hoe u de 4G-router kunt onderscheiden van andere apparaten van hetzelfde type. Deze router heeft enkele extra voordelen, waaronder het feit dat hij geen verbinding hoeft te maken met een telefoonaansluiting om hem te laten werken.

Dit is een draadloos apparaat met 2 of 3 antennes of meer. Zijn rol is om het Wi-Fi-netwerk overal in huis optimaal te distribueren met behulp van het 4G-netwerk. Met een 4G-router is het mogelijk om tegelijkertijd tien pc’s aan te sluiten . En omdat dit een draadloos apparaat is, kunt u het verplaatsen, zelfs om u tijdens al uw reizen te vergezellen.

2- Kies het type 4G-router

Op de markt zijn er twee hoofdcategorieën 4G-routers: vaste 4G-routers en nomadische 4G-routers.

De vaste 4G-routers:

Thuis of op kantoor gebruikt, werken vaste 4G-routers meestal door standaard Ethernet-aansluitingen aan te sluiten . Het heeft een sleuf waar u een simkaart kunt plaatsen. Gemakkelijk te gebruiken, er is geen speciale installatie nodig om te genieten van de verbinding van dit soort routers.

4G nomadische routers:

Deze 4G- routers , ook bekend als 4G-pocketrouters, zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, draagbare routers die u overal kunnen volgen . Ze zorgen voor een optimale verbindingskwaliteit op verschillende soorten plaatsen.

In een wereld die steeds mobieler wordt, is dit soort apparaat een must geworden. Dankzij dit kunt u comfortabel genieten van de internetverbinding en bestanden delen op elk moment, waar u ook bent.

Dit gaat niet over 4G-sleutels die vaak slechte prestaties hebben, of het delen van verbinding vanaf uw smartphone, een nomadische 4G-router is een veel effectievere en revolutionaire oplossing. Er zijn verschillende modellen op de markt. Hun autonomie is niet gelijk. Terwijl sommige u slechts 8 uur gebruik garanderen, maken anderen u maximaal 24 uur ononderbroken verbinding. Hun gewichten variëren ook van accessoire tot accessoire. Dit kan variëren van 50 gram tot 250 gram en kan worden aangepast aan verschillende Wi-Fi-normen.

https://www.iiav.nl/