Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

De beste kapper voor heren vlakbij Krimpen aan den IJssel

Het vinden van een goede herenkapper kan echt een hele klus zijn. De laatste haarmode en -trends zijn wezenlijk anders dan bij dames, maar het professionele team van Monique’s Hair Fashion staat voor u klaar. De kappers volgens regelmatig trainingen zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Zo loopt u altijd de deur uit met een mooi kapsel! Heren kunnen bij Monique’s Hair Fashion terecht voor verschillende behandelingen voor uw complete look, waaronder:

  • Knippen
  • Gordi boldi of tondeuse
  • Klassiek baard scheren met open mes

Verzorging met de fijnste producten voor heren

Speciaal voor de heren werken de haarstylisten van Monique’s Hair Fashion met Depot. Depot is hét complete merk voor mannenverzorgingsproducten. De wensen van heren zijn namelijk compleet anders dan die van dames. De producten van Depot worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit. De identiteit van het merk sijpelt door in ieder product en is speciaal voor de man die zichzelf graag goed verzorgd. De lijn bestaat uit verzorging en styling voor het haar, maar ook verzorgingsproducten voor de baard vind je bij deze fijne kapper vlakbij Krimpen aan den IJssel.

Ook dames en kinderen zijn welkom!

Natuurlijk zijn dames en kinderen ook welkom bij Monique’s Hair Fashion. Het gezellige en spontane team zorgt ervoor dat het hele gezin met een prachtig kapsel de deur uitloopt. Er wordt de tijd genomen om een gedegen advies aan u te geven, zonder dat het gehaast voelt. Onder het genot van een kopje koffie gaat u voor het ultieme relaxmoment naar deze professionele kapper bij Krimpen aan den IJssel. Dames kunnen bij Monique’s Hair Fashion terecht voor persoonlijk advies over kleuren, knippen, styleren, haarverlenging of haarverzorgingsproducten. Wist u trouwens dat er speciale scherpe prijzen voor kinderen zijn op de woensdagmiddag? Neem contact op met deze fijne kapper vlakbij Krimpen aan den IJssel om uw verwenmomentje in te plannen.

http://moniqueshairfashion.nl