Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

Alle informatie over de Litecoin

Alle informatie over de Litecoin

Heb je al eens van crypto gehoord? Dan heb je misschien ook wel wat gehoord over Litecoin. Dit noemen ze ook wel het kleine broertje van de Bitcoin. Maar Litecoin is verder door ontwikkeld. Er zijn namelijk ook erg veel voordelen en die lichten we graag nader toe.

Zo kan je met Litecoin 4x meer transacties verwerken dan met de Bitcoin en ook zijn de transactiekosten veel lager. Het is een fijn transactiemiddel en dan ook erg snel en voordelig. Het wordt gebruikt als een p2p betaalmiddel en dat maakt weer gebruik van blockchaintechnologie.

Het wil zeggen dat het decentraal is aangestuurd. Je kunt er altijd meer over te weten komen als je kijkt naar bijvoorbeeld Bitvavo. Een bedrijf waar je kunt kopen en handelen. Neem maar eens de tijd om daar na te gaan wat de opties daarin zijn. 

Kies jij voor Litecoin?

Wist je dat een groot deel van het minen van Litecoin gaat via het RAM geheugen? Het is ook opvallend te noemen dat de oprichter nog bij het project betrokken is. Je kunt de Litecoin op meerdere manieren opslaan of bewaren.

Deze kunnen op worden geslagen in een wallet. Je zou altijd meer informatie in kunnen winnen bij Bitvavo en dan eens na kunnen gaan wat dat jou weer op kan leveren.

Dit is namelijk een bedrijf waar je alles wat met de crypto te maken hebt eenvoudig kunt kopen en verhandelen. Ook een goede optie om het daar te willen leren want die optie is daar zeker. Je hebt de optie om er snel alles over te weten te komen, zowel via je laptop als mobiel kun je er gebruik van maken en er je voordeel snel mee doen.

 

https://nl.trustpilot.com/review/bitvavo.com