Vereniging berk
Image default
Vakantie

Met de catamaran naar klein Curaçao

 

Ben je op vakantie naar Curaçao? Bezoek dan ook zeker het kleine eiland net voor de kust, klein Curaçao. Je kunt met een catamaran naar Curaçao. Dit is een leuk en avontuurlijk dag vullend programma. Een trip met de catamaran naar klein Curaçao kan je boeken via de eigen reisorganisatie, het hotel waar je verblijft of aan de kade in Willemstad.

Met de catamaran naar klein Curaçao

Een leuk en dag vullend programma is een dagtrip met de catamaran naar Klein Curaçao. De catamaran naar klein Curaçao vertrekt ochtend vroeg van de haven, meestal is dit rond 08.00 uur. Als je aan boord stapt staat er een ontbijt met koffie, thee en verse tropische sappen voor je klaar. De tocht met de catamaran naar Klein Curaçao duurt ongeveer een uurtje tot anderhalf uur. Zodra je aankomt op het eiland heb je alle gelegenheid om het eiland te verkennen, te snorkelen met zeeschildpadden of te zonnebaden. Daarna krijg je een bbq-lunch aangeboden en tegen het einde van de dag vaart de catamaran van klein Curaçao weer terug naar de haven in Curaçao.

Een snellere route

 Vind je de boottocht met de catamaran naar Klein Curaçao te lang duren? Je kunt ook met de powerboat gaan, met een powerboat ben je binnen de kortste keren in Klein Curaçao. Dit komt omdat een powerboat laag in het water lig en ze vaart op hoge snelheden dankzij de snelle 600 pk-motoren. De powerboat vertrekt vaak rond 10.00uur  naar Klein Curaçao. De lengte van de tocht is afhankelijk van hoe rustig (of stormachtig) de zee is. Normaal gesproken duurt de reis naar Klein Curaçao tussen 25 en 55 minuten. Maar met de catamaran naar klein Curaçao is toch meer een belevenis. Daarbij is het gelijk een leuk uitje voor heel de dag en ben je voorzien van eten en drinken.