Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

De geboortekaartjes trends voor 2020

Geboortekaartjes trends voor 2022

Verwacht je een kindje in 2022? Wat ontzettend leuk en spannend! Waarschijnlijk ben je net als ieder ouder druk bezig met alle voorbereidingen en wil je natuurlijk het beste voor je kind. Naast de vele dingen die je geregeld moet hebben, zijn er ook nog de geboortekaartjes die je het liefst alvast van te voren geregeld wilt hebben zodat je daar geen omkijken naar hebt. De naam is vaak natuurlijk al bij pappa en mamma bekend, maar in het geboortekaartjes kan en mag iedereen lezen hoe jullie nieuwe zoon of dochter heet.

Kaartcollectie.nl is specialist in geboortekaartjes en verkoopt o.a. de collecties van Belarto en Buromac. Met een aanbod van honderden kaartjes spelen wij in op de nieuwste trends en ontwikkelingen en kunnen we dankzij een eigen drukkerij speciale drukwerktechnieken aanbieden. Bij ons profiteer je van persoonlijke service en is het mogelijk iedere kaart in de winkel te bezichtigen. Ook kun je tegen een kleine vergoeding een proefdruk aanvragen zodat je precies weet wat je in handen krijgt.

Hieronder de trends voor komend jaar voor geboortekaartjes

Retro vintage geboortekaartjes

Vintage geboortekaartjes met retro elementen zoals bloemen, silhouet en kraft – om echt die look van vroeger in je geboortekaartjes te krijgen: op deze pagina vind je allerlei kaartjes in deze leuke, ouderwetse stijl. Retro stijl kaartjes met nostalgische prints in antieke stijl blijven een grote trend. Hoe leuk het ook is om voor je vintage geboortekaart terug te grijpen op klassiekers, kaartcollectie heeft verschillende geboortekaarten met een vintage look. Wij helpen je graag met de opmaak van de tekst, want zeg nou zelf bij een vintage kaartje hoort ook een bijpassend lettertype.

Hippe geboortekaartjes | Klaar voor 2022-23

Verwachten jullie een kindje in 2022-23? Bekijk dan de trends en hipste geboortekaartjes van dit moment. Van botanisch tot geboortekaartjes met goudfolie. Hippe geboortekaarten hebben momenteel een stijl met silhouet, hartjesregen en jungledieren. Je wilt natuurlijk dat het bijzondere en hippe geboortekaartjes zijn – dan ben je bij kaartcollectie.nl aan het juiste adres! Wij houden voortdurend de trends in de gaten en zorgen dat wij een hippe collectie geboortekaarten online hebben staan.

Geboortekaartjes in letterpress stijl

Een letterpress geboortekaartje druk je niet zomaar. Hiervoor is goede ontwerpkennis nodig als ook zeer specifieke kennis over deze bijzondere druktechniek. Het persoonlijke ontwerp, het zachte maar dikke papier en de mooie kleuren inkt komen samen op de ambachtelijke ouderwetse, zwaar ijzeren drukpers. Daar brengt het ambachtelijke handwerk de kwaliteit van de letterpress geboortekaartjes tot een hoog niveau.

Bestel je geboortekaartjes online met gratis verzending

Zoek de leukste en meeste unieke geboortekaartjes online bij Kaartcollectie.nl en bestel ze direct eenvoudig en veilig online. Je ontvangt altijd mooie luxe bijpassende enveloppen en verzending is kosteloos in Nederland. Bovendien kun je altijd gebruik maken van jarenlange expertise dankzij onze inhouse drukkerij én kunnen we maatwerk oplossingen bieden die andere (online) drukkerijen niet kunnen bieden.

https://www.kaartcollectie.nl/