Vereniging berk
Image default
Aanbiedingen

Waarom je iPhone 7 scherm vervangen een goed idee is

In 2016 heeft Apple de iPhone 7 op de markt gebracht als de opvolger van de iPhone 6S. In de iPhone 7 heeft Apple veel verbeteringen aangebracht, waaronder een langere accuduur, een grotere camera lens zodat je betere foto’s kunt maken dit model is de eerste iPhone die ook echt stofvrij en waterdicht is. De iPhone 7 was een populair model, en dat is waarschijnlijk de reden dat het apparaat nog steeds in gebruik is. Als een smartphone zo lang wordt gebruikt neemt natuurlijk de kans toe dat hij beschadigt raakt, of dat er een technisch mankement optreedt. Dan is het prettig als het nog steeds mogelijk is om je iPhone te repareren. Het scherm van je iPhone kan bijvoorbeeld stuk gaan of niet meer functioneren. Een oplossing is dan je iPhone 7 scherm vervangen.

 

Wanneer moet je een iPhone 7 scherm vervangen?

Apple gebruikt materialen van de hoogste kwaliteit voor de productie van zijn iPhones. Maar ook een iPhone heeft niet het eeuwige leven, en met name het display is een van de meest kwetsbare onderdelen. Het scherm kan bijvoorbeeld beschadigd raken doordat je het toestel op de grond laat vallen. Als je scherm dan helemaal gebarsten is kan het pijnlijk zijn om over het scherm te swipen met je vingertoppen, en is je iPhone ook niet meer waterdicht. Maar er kan ook iets misgaan met de elektronica van het scherm. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van ‘dooie pixels’, de kleuren kunnen raar doen, of het scherm wil helemaal niet meer aan. Als je een van deze problemen ondervindt met je scherm dan is het tijd je iPhone 7 scherm te laten vervangen. 

 

Zoek je een bedrijf dat jouw iPhone 7 scherm kan vervangen?

Als je scherm volledig gebarsten is of niet meer aan wil, hoef het niet zo te zijn dat je dan je hele telefoon kunt weggooien. Vaak is de oplossing voor je probleem een eenvoudige reparatie. En het kost een stuk minder geld om het scherm van je iPhone 7 te vervangen dan wanneer je een nieuwe moet kopen.  

 

Als je op zoek bent naar een nieuw scherm voor je iPhone 7 dan kun je contact opnemen met het GSM Reparatie Centrum. Hier kunnen ze binnen een half uur een iPhone 7 scherm vervangen. Het bedrijf heeft vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout waar je je iPhone kunt afleveren. En woon je niet in de buurt woont van een van hun vestigingen, dan hoeft dat geen belemmering te zijn om een reparatie door ze te laten uitvoeren, want je kunt je iPhone 7 ook naar ze opsturen. Ze sturen dan binnen 48 uur jouw iPhone 7 gerepareerd en zo goed als nieuw weer terug. En bovendien krijg je ook 12 maanden garantie op de reparatie en je nieuwe iPhone 7 scherm.