Vereniging berk
Image default
Beauty en verzorging

Voorzie uw jukbeenderen van fillers en krijg een jeugdige uitstraling

Vele mensen dromen ervan om er zo lang mogelijk jong uit te zien. Behoort u tot deze groep mensen? Dan verblijdt het u vast als u erachter komt dat het gemakkelijk mogelijk is om deze droom uit te laten komen. Dit effect bereikt u namelijk als u besluit om fillers in uw jukbeenderen te laten plaatsen door de specialisten van Kliniek de Medici in Blaricum, ’t Gooi. Zij hebben in de loop van de jaren al vele cliënten met succes van een jeugdige uitstraling voorzien.

Hoe ontstaat veroudering van uw gezichtsstructuur?

Als u jong bent, heeft uw gezichtsstructuur de vorm van een omgekeerde driehoek. U heeft in dit geval scherpe jukbeenderen die uitlopen op een smalle kaaklijn. Naarmate u ouder wordt, keert deze driehoek om. De vorm van uw jukbeenderen verdwijnt en uw wangen en kaaklijn worden breder. Dit komt omdat u de botstructuur in uw gezicht verliest en het onderhuidse vetweefsel afneemt. Factoren die juist zorgen voor een jeugdige uitstraling. Het gevolg is een vermoeid en soms zelfs onbewust chagrijnig gezicht.

Hoe gaat de behandeling bij deze kliniek in zijn werk?

Kiest u ervoor om fillers in uw jukbeenderen te laten zetten door Kliniek de Medici in Blaricum (’t Gooi), dan ziet uw behandeling er als volgt uit. Allereerst analyseren de specialisten uw gezichtsstructuur grondig. Hierna wordt bepaald op welke plekken er fillers in uw jukbeenderen worden gezet. U ontvangt per jukbeen drie tot vijf injecties. Vervolgens krijgt u een massage op de plekken waar de fillers zijn gezet, om bloeduitstortingen zoveel mogelijk te voorkomen. Ongeveer twee tot vier weken na de behandeling komt u terug voor nacontrole.

Maak direct een afspraak

Laat uw jukbeenderen vullen met fillers in Blaricum, om precies te zijn bij Kliniek de Medici in ’t Gooi. Maak eenvoudig een afspraak via de contactgegevens op de website. De vriendelijke en deskundige specialisten zullen u vervolgens van de juiste informatie voorzien. Zo begint u goed voorbereid aan uw behandeling. Wacht niet langer en ga voor dat verjongende effect!

https://kliniekdemedici.nl/