Vereniging berk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een hotelinterieur dat past bij uw hotel én de gasten

Het hotelinterieur is een van de belangrijkste kenmerken van een hotel. Terugkerende gasten zullen vaak zeggen dat ze de sfeer en omgeving van uw hotel prettig vinden. Dat is alleen maar mooi om te horen uiteraard! Mocht het nog niet helemaal lukken om deze sfeer over te brengen, dan loont het wellicht om te kijken naar uw hotelinterieur. Missen er bepaalde elementen die voor uw gasten erg belangrijk zijn? Of is de inrichting inmiddels een beetje achterhaald en zou het niet verkeerd zijn om wat vernieuwende decoratie aan te brengen? In al deze gevallen en nog veel meer, schakelt u Sutherland Design in!

De sleutel omdraaien en direct uw gasten verwelkomen

Sutherland Design is een gespecialiseerd ontwerpbureau voor hotels. Bij deze deskundige designers kunt u terecht wanneer u uw hotel van een nieuw jasje en dasje wilt voorzien, volledig in lijn met de laatste trends op interieurgebied maar toch met een tijdloos karakter. Uw wensen zijn de basis van het design. Deze worden tijdens een kennismaking dan ook uitvoerig besproken, zodat u precies weet wat te verwachten als u een hotelinterieur laat opleveren door deze partij. Wist u dat zij bovendien met een turnkey-werkwijze aan de slag gaan? Dit betekent dat u letterlijk de sleutel van de deur kunt omdraaien en de ruimte kunt gebruiken – u hoeft zelf geen werkzaamheden meer uit te voeren! Deze service wordt door veel klanten van Sutherland Design ontzettend gewaardeerd, omdat zij zich gewoon kunnen focussen op hun gasten en de beleving die zij neer willen zetten.

Laat een plan van aanpak opstellen

Wilt u weten wat er op het gebied van hotelinterieur mogelijk is voor u? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. Dan kunt u kennismaken met de designers. Tijdens een prettig gesprek wordt er gekeken naar uw wensen, de mogelijkheden en een plan van aanpak. Op de website vindt u de contactgegevens, maar ook gerealiseerde projecten. Dan weet u meteen wat voor deskundigheid u in de arm neemt!

https://www.sutherlanddesign.nl/