Vereniging berk
Image default
Electronica en Computers

Een handige rondleiding via de smartphone

Nubart® stelt musea, monumenten, showrooms en andere bezoekbare locaties in staat om hygiënische multimediagidsen aan te bieden zonder de noodzaak van speciale apparaten of dure app-ontwikkeling.

Een aantrekkelijke branded kaart met een unieke code is voor de bezoeker de toegangspoort tot een webapp met rijke content.

Bezoekers beluisteren audiotracks rechtstreeks op hun smartphone.

Onze innovatieve audiogidsen voor een rondleiding via smartphone zijn toegankelijk en winstgevend voor de locatie. Zelfs voor tijdelijke tentoonstellingen! Musea krijgen veel inzicht door gebruiksgegevens van bezoekers en feedback.

Traditionele audiogidsen verbruiken waardevolle middelen in een museum.

Ze moeten worden opgeslagen, opgeladen, ontsmet, gedistribueerd en gerepareerd.

Ze moeten ook worden opgehaald aan het einde van de rondleiding.

Om hun terugkeer te verzekeren, moeten bezoekers meestal een kredietkaart of een persoonlijk identiteitsbewijs achterlaten als borg, wat een potentieel veiligheidsrisico is en ook een gedoe voor bezoekers

Nubart audiogids kaarten zijn de oplossing.

Ze werken als een niet-overdraagbare sleutel (int. pat. pending) die gemakkelijk en snel toegang geeft tot meertalige inhoud rechtstreeks vanaf de smartphone van de bezoeker.

Ze vereisen geen onderhoud of ondersteuning van het personeel.

Omdat bezoekers ze kunnen houden, is er geen borg of antidiefstalbeveiliging nodig om ze uit te lenen.

Ze zijn ook aantrekkelijk en een leuk verzamelsouvenir.

Musea die afstappen van conventionele audiogidsen overwegen vaak native apps als alternatief. De ontwikkeling van een museum app is echter duur. Ze moeten twee keer worden ontwikkeld (iPhone en Android), zijn over het algemeen niet flexibel voor inhoudelijke veranderingen, vergen voortdurend onderhoud en vereisen dure updates.

Bovendien zijn bezoekers niet geneigd om een app te installeren die ze waarschijnlijk maar één keer zullen gebruiken. Het resultaat is een zeer lage download rate van slechts ongeveer 1% en nauwelijks ROI voor het museum.

Nubart is een browsergebaseerde progressive web-app (PWA) die toegankelijk is via onze kaarten. Hij werkt onmiddellijk vanaf elk type smartphone (iPhone, Android, Windows, enz.), zelfs vanaf oude modellen. Geen updates nodig!

Nubart verbruikt geen opslagruimte van het toestel aangezien de digitale inhoud gestreamd wordt. Offline oplossingen zijn ook beschikbaar.