Vereniging berk
Image default
Banen en opleidingen

Een uitzendbureau senioren voor 65-plussers die weer aan de slag willen

Bent u als 65-plusser nog niet toe aan thuiszitten, en wilt u weer terug naar de werkvloer, informeer dan eens naar werk bij een uitzendbureau senioren in Flevoland. Ons werk maakt een groot deel uit van ons bestaan en ook veel van onze sociale contacten zijn verbonden aan ons werk. Omdat er tegenwoordig redelijk wat mensen zijn die ouder zijn dan 65, maar nog volop midden in het leven staan, zijn er organisaties als Flevoland65plus Uitzendbureau. Dit soort uitzendbureaus bemiddelen tussen de senior en de werkgever en bieden vacatures die speciaal zijn gericht zijn op deze doelgroep. Want het biedt verschillende voordelen aan zowel de werkgever als u als senior wanneer u weer aan de slag gaat. 

Een uitzendbureau voor senioren, bemiddeling en voordelen

Een uitzendbureau voor senioren kan een rol spelen bij het vinden van passend werk voor 65-plussers. En werken als 65-plusser biedt tal van voordelen. U kunt bijvoorbeeld ongelimiteerd bijverdienen en u hoeft ook geen sociale premies meer te betalen. U hoeft niet bang te zijn dat u gekort wordt op uw pensioen of AOW en u houdt meer over van uw brutoloon. En ook voor de werkgever is het financieel aantrekkelijk om iemand ouder dan 65 in dienst te nemen, plus dat deze mensen extra gemotiveerd zijn en enorm veel kennis en ervaring met zich meebrengen. Dit uitzendbureau voor senioren in Flevoland kan enerzijds de werknemer helpen om passend werk te vinden en ervoor zorgen dat de werkgever de juiste mensen vindt.

Ontdek de mogelijkheden van het uitzendbureau voor senioren

Via een uitzendbureau voor senioren in Flevoland kunt u dus snel een leuke baan vinden waar u als 65-plusser tot uw recht komt. Ool kunnen deze uitzendbureaus werkgevers bijvoorbeeld adviseren over hoe arbeidsovereenkomsten op te stellen voor een 65-plusser. Bent u dus als senior op zoek naar de volgende uitdaging of heeft u een vacature voor een senior, neem dan contact op met Flevoland65plus Uitzendbureau.