Vereniging berk
Image default
Bedrijven

Sleutels kwijt? Bel dan een slotenmaker!

Zoek je je sleutels kwijt? Bel dan een slotenmaker! Een slotenmaker is gespecialiseerd in het repareren, installeren en vervangen van sloten. Deze beroepspraktijk is veel ouder dan de moderne digitale wereld die we nu meemaken. Slotensmeders waren aanvankelijk vooral bezig met heten, smeden of slaan van metalurgieën om daarna nieuwe sleutels te maken én sloten opnieuw te monteren. Inmiddels zijn er uiteraard al vrij snel sloten ontstaan die sleutels niet meer nodig hadden. Deze sloten zijn gemaakt met codes en cijfers, waardoor ze makkelijker waren in gebruik maar tegelijkertijd ook lastiger als ze gestolen werden.

Wanneer kan ik een slotenmaker bellen?

Bijvoorbeeld als je de sleutel bent verloren en er dus nieuwe nodig zijn, maar ook bij inbraak of vandalisme. Een slotenmaker kan vaak een veilige situatie voor jou maken door het openbreken van sloten of het plaatsen van een nieuw slot. Het is altijd verstandig om de naam van een slotenmaker in je telefoon te hebben staan, zodat je altijd direct geholpen kunt worden als er iets mis is!

Naast dat je voor de bovenstaande dingen een slotenmaker kan bellen, kun je de slotenmaker in Delft Exacto ook bellen om een beveiligingssysteem te monteren. Een slotenmaker kan je dan vertellen welk beveiligingssysteem het beste bij jouw woning past. Bekijk de website voor meer informatie over de diensten van Exacto Slotenmaker Delft!

Tips voor het veiligstellen van je woning

Om ervoor te zorgen dat je woning al veilig is en je kan voorkomen dat de slotenmaker langs komt komen door inbraak, kun je de volgende stappen ondernemen.

  • Laat een slotenmaker langskomen om nieuwe sloten te plaatsen
  • Houd je sleutels goed bij en laat ze niet rondslingeren
  • Zorg ervoor dat ramen en deuren altijd gesloten zijn wanneer je niet thuis bent
  • Installeer een beveiligingssysteem bij jouw woning om inbrekers tegen te houden